След като сте разбрали за букмейкъра Sportingwin и сте видели

...
След като сте разбрали за букмейкъра Sportingwin и сте видели
Коментари Харесай

Нов акаунт в Sportingwin в 4 лесни стъпки

След като сте разбрали за букмейкъра Sportingwin и сте видели предлаганите от него спортни залагания, разбрали сте какви бетинг функционалности има и сте прочели за някои от страхотните бонуси и промоции, от които можете да се възползвате, евентуално ще желаете да отворите акаунт на ваше име. Това е доста елементарен развой, който ще отнеме 2-3 минути. Може да извършите от настолния компютър или мобилното устройство. Хазартният оператор има и мобилна версия за елементарен достъп на играчите. Откриването на акаунт в букмейкъра има някои особености, само че ние ще улесним процеса за вас. Вижте по какъв начин да се регистрирате в Sportingwin в 4 лесни стъпки
1.Стартирайте процеса по регистрация
Първата стъпка е да кликнете върху бутона „ Регистрация “, който се намира в горния десен ъгъл на началната страница. След това ще бъдете отведени до формуляра за регистрация, където би трябвало да предоставите информация. От вас се желае да попълните и-мейл адрес, ключова дума, валута и промо код, в случай че имате подобен. При въвеждането на тези данни единствената специфичност е, че за паролата се изисква тя да е формирана от: Главни и дребни букви, най-малко една цифра и най-малко 8 признака.
2.Продължете напред към стъпка 2 от откриването на акаунт
След като въведете нагоре описаната информация, би трябвало да продължите напред. При основаване на нов акаунт в Sportingwin се желае и персонална информация. Потребителят би трябвало да попълни имена, ЕГН, пол, дата на раждане, пощенски код, адрес и телефонен номер. Избира се и потребителско име, което е малко необичайно, че не е включено в първата стъпка, където пишете и вашата ключова дума. Внимателно попълнете всички полета, без да бързате, като най-долу следва да цъкнете на бутона „ Регистрация “. Преди това обаче остават финални елементи по вашата регистрация.
3.Съгласете се с разпоредбите и изискванията на Sportingwin
Преди да завършите вашата регистрация, би трябвало да поставите отметка на полето " Съгласявам се с всички правила и условия и политика за конфиденциалност. Също по този начин потвърждавате и за навършено пълноправие.  Без да извършите това няма по какъв начин да финализирате процеса и да създадете акаунт за хазартните игри в Sportingwin. Съветваме ви да се запознаете с разпоредбите и изискванията на букмейкъра, с цел да нямате искания в бъдеще при играта си в уеб страницата за онлайн
залагания. Тези условия са общоприети, които са въведени от всеки един лицензиран бетинг оператор в България.
4.Активиране на профила в Спортингуин и верификация
След като сте създали регистрация в Sportingwin, букмейкърът изпраща писмо до вашата е-поща. В получения и-мейл има линк към уеб страницата, посредством който потвърждавате, че електронният адрес е ваш. По този метод се задейства профилът в букмейкъра. Дори и да не извършите това незабавно след регистрация, акаунтът ви е деен и може да влезете в него, както и да извършите депозит.

В по-късен стадий, само че за какво не и още след сполучлива регистрация, може да извършите верификация на сметка в Sporting Win. Всеки клиент е задължен да предоставите копие от персонален документ до екипа на бетинг компанията. Документите се ревизират за 1-2 дни и се удостоверява, че вие сте притежателят на акаунта.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР