След като стана за резил с разобличаването й в застрахователна

...
След като стана за резил с разобличаването й в застрахователна
Коментари Харесай

Наглата Мегз се прави на философ

След като стана за срам с разобличаването й в застрахователна машинация със личния й джип, Мегз реши да се прави на мъдрец. Пишман дизайнерката потегли да дава препоръки "как да се заобиколим от хора, които да обичат това, което сме, а не това, което имаме ". И в други случаи риалити звездата се е опитвала да споделя персоналното си мнение по разнообразни въпроси, както и изводите, до които доближава в живота си. След разразилите се кавги наскоро, ни идва допълнително това нейно двуличие.

Мегз мамела и с облеклата

"Знаете ли, в миналото имах вяра, че огромните коли ще ти дадат тежест. Че огромните мъже – ще ти дадат стойност в очите на другите. Че огромният бизнес – ще ти даде статут. Че всички огромни неща в живота ти ще те създадат по-значим. И да ви кажа почтено – това са цялостни тъпотии. Днес нямам доверие в ГОЛЯМОТО “, разяснява Мегз и продължава в същия дух: "То не може да те направи същински огромен човек. Дори си мисля, че тези, които най-вече търсят огромното на открито – в действителност се усещат най-малки от вътрешната страна. И през днешния ден за пръв път Аз се усещам същински огромна, тъй като престанах да дефинирам себе си от нещата, които ИМАМ и които ПОСТИГАМ. И от ден на ден започнах да се дефинирам от нещата, които съм. Това е скъп урок “.

Обрат! Мегз била употребена от гаджето си задържан

Мегз поучава „ да се откажем да търсим огромното “ и да се обкръжим с хора, които ще ценят това, което сме. „ Замислете се – в случай че ви би трябвало яка кола, с цел да ви харесват дамите – вие имате комплекси. Ако ви би трябвало „ вървежно “ обграждане, с цел да ви мислят за готини и яки – вие имате комплекси. Ако ви трябват скъпи облекла и аксесоари – с цел да ви желаят повече – вие имате комплекси. Статутът, триумфът, известността – всичко това са подправени успокоения за пред нас самите, че има за какво да ни одобряват, харесват и обичат. Но тъкмо тези заблуди ни вършат подвластни, слаби и дребни. Представете си се без всички тези неща и се научете да харесвате и обичате същински тъкмо оня облик – без колата, облеклата, къщата, бизнеса, парите, вървежността… Само тогава ще почувствате свободата на същинската си ГОЛЕМИНА и СТОЙНОСТ. И единствено тогава ще се обкръжите с хора, които ще ценят това, което сте – не това, което имате или постигате! “, написа още Миглена в обществената мрежа, видя HotNews.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР