След като стана ясно, че в момента тече спецакция в

...
След като стана ясно, че в момента тече спецакция в
Коментари Харесай

Радев с извънредно изявление за спецакцията в ДАНС

След като стана ясно, че сега тече спецакция в ДАНС поради подозрения в съветски шпионаж, президентът Румен Радев направи иззвънреден коментар.

ДАНС има здрава имунна система. Мисля, че там работят интензивно, с цел да не позволен пробив в сигурността, уточни той.

Държавният глава участва на образование на възпитаници от столични учебни заведения на Полигона за образование по отбрана при бедствия, повреди и рецесии в регион Панчарево, съобщи Евроком.

На място Румен Радев се срещна и с активността на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столична община. Бяха показани функционалностите на полигона, методите за образование на възпитаници и аварийно-спасителните способи при разнообразни спешни обстановки.

Преди по-малко от час в постройката на Държавна организация " Национална сигурност ", намираща се на столичния бул. " Черни връх ", е почнала профилирана интервенция против сътрудници на българското контраразузнаване.

Разследването е на Специализирана прокуратура като се оказва, че чиновници на ДАНС са уличени в шпионаж в интерес на съветските разследващи служби, настоящи в България.

По данни на Българска национална телевизия в акцията вземат участие и контраразузнавачи, на които им се е наложило да проверяват личните си сътрудници.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР