След като стана ясно, че турбофолк иконата Драгана Миркович е

...
След като стана ясно, че турбофолк иконата Драгана Миркович е
Коментари Харесай

Лепа Брена за развода на Драгана Миркович: Оставете я, не сипвайте сол в раната!

След като стана ясно, че турбофолк иконата Драгана Миркович е подала молба за бракоразвод, обществото у комшиите се е разделило на две - едните пазят решението на певицата и осъждат мъжа ѝ - известният Тони Биелич, сдобил се незабавно с следващата млада държанка. Другите пък са склонни да търсят виновност у самата Драгана.

По тематиката реши да се изкаже самата Лепа Брена в опит да спре вълната от клюки и конспирации по тематиката. Двете са близки приятелки от десетилетия макар професионалната конкуренция.

" Наистина не бих желал да разясня тази история. Това беше потрес за всички нас. Драгана Миркович е моя другарка. Двете започнахме работа с един и същи човек, който направи огромни звезди и направи сериозен певчески екип. Искам да кажа, че това е мъчителен миг за всички ни, изключително за мен. Представям си по какъв начин се усеща тя - споделя Брена пред телевизия К1.

" Бих желала да кажа едно нещо... Да, като нейна другарка, като брачна половинка, и майка изцяло разбирам в какво прочувствено положение се намира. Просто желая да я почитат и да не й поставят сол в раната, тъй като тя е един от положителните хора, доста честен човек, който е построил кариерата си доста съществено и професионално ".

Колко близки са двете певици се видя по време на осъществяването им в зала " Армеец " през 2023 година, когато Лепа Брена се разплака поради Драгана на сцената.

" Искам да й дам безспорна подкрепа и тя да знае, че съм с нея на всички места и че съм на нейна страна във всеки един миг! " - заключи Брена.

Своето страдание за разрушеното семейство на колежката си Драгана Миркович показа и Цеца Величкович. Тя сподели пред публицисти, че не любознания какво се случва в фамилията на певицата, само че постоянно е тежко, когато се поставя завършек на което и да е семейство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР