След като стана ясно, че световният и европейски шампион по

...
След като стана ясно, че световният и европейски шампион по
Коментари Харесай

Заловената с телефон в Игри на волята Ситнилска: Пак бих го направила, стана заради сестра ми

След като стана ясно, че международният и европейски първенец по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска е първият служебно дисквалифициран участник в историята на предаването " Игри на волята ", тя даде извънредно изявление по тематиката.

Припомняме, че 41-годишната Ситнилска наруши жестоко разпоредбите на риалити формата като съумя да вкара телефон в предаването.

Защо е взела телефон в риалити формата и дали би го направила още веднъж? Разберете сами:

ВЪПРОС: Как се стигна до дисквалификацията ти?

ОТГОВОР: Ами... по какъв начин се стигна? Откриха телефон, който си бях взела, защото на открито имах много проблеми с моята сестра, която имаше потребност от поддръжката ми и трябваше по някакъв метод да държа връзка с нея, а знам, че тук връзка с външния свят няма. И единствената причина беше това - да мога да ѝ оказа помощ, както.. нали.. отсам, тъй като нямаше различен вид. Влязох в Игрите, а нейният проблем се случи малко преди да би трябвало да влизам в Игрите и трябваше да измисля някакъв вид по какъв начин да не я оставям сама.

ВЪПРОС: Какво почувства, разбирайки, че си дисквалифицирана?

ОТГОВОР: Ами, естествено, че ми стана неприятно. Но знам, че на открито действителният живот е доста по-голям от играта и почтено казано, знам че не е вярно, само че избирам да съм могла да оказа помощ на сестра ми, в сравнение с това, че са ме хванали с телефон. Нали, ОК, не е почтено за останалите играчи - те не са имали връзка с околните си, само че в моя случай казусът е в действителност сериозен и нямаше по какъв начин да я оставя.

ВЪПРОС: Кой беше най-трудният ти миг в предаването?

ОТГОВОР: Трудни моменти имаше доста. Още с влизането в играта установихме, че сме тим единствено от дами, което естествено, понижи възможностите ни на 10%… съгласно мен. Попаднахме 3 седмици на реката, където гладът си оказа въздействие. Всички бяхме свалили доста килограми, душевен и физически бяхме доста зле и се борихме по някакъв метод, само че не сме се и предавали. Като пристигнаха мъже при нас малко по този начин видяхме, че може да има и хубава част от играта и, че не всичко е толкоз тежко и черно. Мисля, че това бяха най-трудните дни - на реката.

ВЪПРОС: Може ли жена да завоюва Игри на волята?

ОТГОВОР: Искрено се надявам да завоюва жена. Има доста мощни дами този сезон и им го поисквам в действителност. Ще им притискам палци.

ВЪПРОС: С кой ще останеш близка от своето племе?

ОТГОВОР: От моето племе с всички. Просто с всички доста си паснахме, доста се подкрепяхме, доста бяхме задружни и всички ще ми останат другари за цялостен живот.

ВЪПРОС: А с мъжкия състав в племето?

ОТГОВОР: И с мъжките Амазонки също. Те също усетиха духа на нашето племе и мисля, че те се привързаха към нас, както ние към тях. Мисля, че и с тях ще си останем другари.

ВЪПРОС: Какво мислиш за отхвърли на Гатьо да се назова Амазонка?

ОТГОВОР: Гатьо не искаше да одобри женското име Амазонка, само че постоянно даваше всичко от себе си и на 100% беше с нас в борби. Даже най-после одобри да се назова Амазонка. Това приказва доста за него, а и за нас, че сме се сплотили и сме станали едно племе.

ВЪПРОС: Ако можеше да върнеш времето обратно, би ли си взела телефона още веднъж?

ОТГОВОР: Най-вероятно отново щях да го взема, тъй като в действителност мисля, че на открито действителният живот - той е най-съществен. Това е игра, която нали, всеки желае да играе, само че когато излезеш - ти си отново в действителността и те чакат несгодите извън, които би трябвало самичък да оправяш. Така че, най-вероятно, отново бих го направила, в случай че съм в същата обстановка, в която съм в този момент.

ВЪПРОС: Имаше ли миг преди шоуто, когато се чудеше дали да влезеш?

ОТГОВОР: Ами, да. Точно, когато се случи казусът със сестра ми в действителност бях доста раздвоена и не знаех по какъв начин ще се оправя. Телефонът ми беше единствената вяра да мога да управлявам нещата извън.

ВЪПРОС: Какво искаш да пожелаеш на Амазонките?

ОТГОВОР: На Амазонките желая да им пожелая да се държат, да излязат цели и да се запазят като тим, колкото се може по-дълго и да се махнат от реката. И някой от тях да завоюва - просто ще притискам палци за тях.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР