След като стана ясно, че съдия Андон Миталов е със

...
След като стана ясно, че съдия Андон Миталов е със
Коментари Харесай

Христо Проданов: Борисов ще си тръгне и ще остави България като по времето на цар Петър

След като стана ясно, че арбитър Андон Миталов е със възбрана да пътува в Съединени американски щати, никой не попита къде е тази страна и държавните органи, призвани да се борят с корупцията, а чакаме Америка да ни уточни. Това е ярка илюстрация по какъв начин работят държавните ни институции. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Христо Проданов в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

„ Сегашното държавно управление прави доста за развалянето на връзките ни с Русия “, посочи той.

Румен Радев сне доверието си от кабинета "Борисов 3 "

„ Обръщението на президента, с което смъкна доверието си от държавното управление, бе изненадващо и за нас. Въпреки това ние от Българска социалистическа партия вършим съвсем същите констатации. Лошото е, че ги вършат и огромна част от българските жители “, акцентира Проданов.

Той отхвърли Българска социалистическа партия да прави нов политически план с президента. „ Българска социалистическа партия продължава да следва политиката си. С вота предходната седмица заявяваме същата позиция. С образуването на болшинството мъчно може да мине избор на съмнение. Промяната може да пристигна извън от митингите на хората. Ние предлагаме други възможности непрекъснато. Друг е въпросът, че те не се чуват от ръководещите и не се взимат поради. Надяваме се, че те ще се възприемат от българите “, разяснява зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия.

„ Рано или късно ГЕРБ и Борисов ще си отидат, само че се притесняваме, че ще бъде като по времето на цар Петър - България ще бъде ограбена и опустошена. Затова колкото по-рано се случи, ще е по-добре “, уверени са от Българска социалистическа партия.

Какво се крие зад снемането на доверието към кабинета?

Христо Проданов уточни, че всички управляващи в страната работят по повелята на един човек. И дефинира сходен вид ръководство като режим.

„ Не си подаваме топки с президента, вършим това, което сме декларирали. Като опозиционна партия вършим нашата работа. Подкрепяме настояването за смяна и по тази причина участваме в митингите на жителите. Влизаме от рецесия в рецесия, от скандал в скандал - надали има някой в България, който да го отхвърли “, означи представителят на опозицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР