След като стана ясно, че Съдебен състав гласува за повдигане

...
След като стана ясно, че Съдебен състав гласува за повдигане
Коментари Харесай

Бивш модел на Плейбой: Тръмп имаше връзка и с мен

След като стана ясно, че Съдебен състав гласоподава за покачване на обвиняване против Доналд Тръмп в Ню Йорк по отношение на платени от него пари в подмяна на мълчанието на порноактрисата Сторми Даниълс, в този момент на хоризонта се задават нови проблеми за някогашния президент на Съединени американски щати.

Бившият модел на " Плейбой " Карън МаКдъгъл заяви, че също е имала извънбрачна връзка с милиардера сред 2006 и 2007 година Подобно на случая със Сторми Даниълс, прокуратурата на Ню Йорк проверява дали Тръмп ѝ е дал пари, с цел да си купи мълчанието за тяхната любовна спекулация.

Според " Уолстрийт Джърнъл " МаКдъгъл, която е носителка на купата Плеймейт на годината през 1998 година, е разкрила пикантни детайлности за връзката си с Тръмп за таблоида The National Enquirer против 150 хиляди $ през 2016 година, когато е кандидат-президентска акция, след която Тръмп става 45-ият президент на Съединените щати.

Статията обаче по този начин и не вижда бял свят поради подписано съглашение сред Тръмп и компанията-майка на таблоида – American Media Inc., чийто някогашен началник Дейвид Пекер е непосредствен другар с някогашния собственик на Белия дом.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР