След като стана ясно, че ПП-ДБ са имали най-скъпата предизборна

...
След като стана ясно, че ПП-ДБ са имали най-скъпата предизборна
Коментари Харесай

Eто ги щедрите дарители на ПП-ДБ: Бг бизнесмен и предприемач от Белгия дали 230 бона

След като стана ясно, че ПП-ДБ са имали най-скъпата предизборна акция и са разполагали с цели 2 304 770 лева преди вота, изскочиха и имената на най-щедрите им донори. Това са родният предприемач Богомил Балкански и белгиец, притежател на цех у нас.  

В законовия период към Сметната палата са подали докладите си 634 участници в изборите, а след законовия период – шестима участници. Не са подали доклади 8 играчи в изборите. Партии и обединения са получили 2 304 770.73 лева от донори.

„ Продължаваме промяната – Демократична България “ за първи път взе участие в борбата за локалната власт и влезе стремително. Те бяха надъхани с дарения от 347 621,79 лв., с цел да нападат кметските постове, написа Блиц.

Излиза че най-щедър е бил Богомил Балкански, който е оказал помощ със 179 004 лв.. Паричните средства са с генезис заплата в Sequoia Capital, където той е съучастник.

Втори в дарителската ранглиста е лицето Филип Ромбаут. Белгиецът, притежател на цех у нас, се е бръкнал за 50 000 лева

Водещият експерт по акушерство и гинекология и началник на ин витро центъра в болница " Селена " в Пловдив доктор Ангел Ставрев е дал 30 000 за акцията под тепетата на Ивайло Старибратов.

Атанас Рогачев също се е отчел с 30 бона. Има и няколко дарения от 15 000 и 10 000 лв. като генезис на паричните средства е посочено спестявания от заплати.

Сред даренията се открояват и тези на Георги Тодоров, Делчо Аргиров и Александра Кишишева, които са превели в сметката на ПП-ДБ по 9,31 лева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР