След като стана ясно, че опитният диагонал Боян Йорданов отпада

...
След като стана ясно, че опитният диагонал Боян Йорданов отпада
Коментари Харесай

Чернокожев тренира с Добруджа, а не с националния

След като стана ясно, че опитният диагонал Боян Йорданов отпада от съатава на националния тим за международното състезание поради травма, от щаба картотекираха Велизар Чернокожев. 212-сантиметровият волейболист ще размени 35-годишния Супер Бобо в разширения състав. Това обаче подведе всички, че той към този момент е част от тима.

Всъщност Чернокожев не е провел нито една подготовка с националния тим във Варна, където отборът воден от Пламен Константинов започва в неделя присъединяване си на Мондиал 2018. За място измежду диагоналите ще се борят Николай Учиков, Мирослав Градинаров и Данаил Милушев.

" За картотеката в националния тим ми се обади мениджърът на отбора Стефан Чолаков. Съобщи ми, че защото Боян Йорданов е контузен, аз ще бъда записан в листата от 22-ма състезатели. Пита ме дали упражнявам и аз му споделих, че съм почнал подготовка с Добруджа. Каза ми да бъде подготвен да оказа помощ, в случай че тимът има потребност от мен. Разбира се, отговорих, че ще го направя на драго сърце. ", споделя пред BGvolleyball.com Велизар Чернокожев.

" След това изгледах контролите с Белгия във Варна. Там се видях със старши-треньора Пламен Константинов, който ми сподели същото. Каза ми, че е решил, че ще разчита на тези състезатели, само че това не значи, че аз съм изцяло вън от сметките му. После от медиите научих, че упражнявам с националния тим. Хората ме питат какво върша в Добрич и за какво не съм във Варна. На няколко пъти даже чух, че трябвало да съм във Варна, само че съм отказал да се явя и по тази причина съм в Добрич. Това не подхожда на истината. ", добави диагоналът.

В момента Велизар Чернокожев тренира с Добруджа 07 (Добрич). Все още не е ясно дали диагоналът ще носи екипа на отбора през този сезон в Суперлигата или ще продължи кариерата си в чужбина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР