След като стана ясно, че Галена няма да бъде треньор

...
След като стана ясно, че Галена няма да бъде треньор
Коментари Харесай

Фенове посочиха кой ще замести Галена в Гласът на България

След като стана ясно, че Галена няма да бъде треньор в идващия сезон на " Гласът на България ", спекулациите коя поп фолк звезда ще заеме мястото й са в разгара си.

Разбира се, кой различен, с изключение на Глория, да е първото съмнение, още повече че съгласно доста от тиражираните в общественото пространство информации тя към този момент е получила покана от продуцентите на музикалния формат.

Това, което е ясно сигурно, е, че Глория има доста претрупан график напоследък, само че дали " Гласът на България " попада в него - излиза наяве от самата нея.

" На този стадий не съм получавала покана от " Гласът на България ", съобщи изрично примата на поп фолка, с което постави завършек на настойчиво тиражираните спекулации за себе си. Въпреки това почитателите й са нетърпеливи да схванат дали тя въпреки всичко би се съгласила, в случай че действително получи такова предложение.

" Ще бъде доста добре да имаме дипломиран наставник за оценяване на гласови качества и отличаващо се въздействие… Тя е точното попадение за оценка, а и ще наподобява доста добре на екран! ", гласи един от мненията по тематиката в обществените мрежи. А в различен се споделя: " Ще бъде прелестно, в случай че одобри. Тя е страхотна певица ", " Глория вече е била жури в предаване, ще бъде прелестно, в случай че я поканят и тук! Здраве и шанс! ".

Припомняме, че незабавно след края на предходния сезон на " Гласът на България "  Галена разгласи, че сама поставя завършек на присъединяване си като наставник и благодари на целия екип и на сътрудниците си за взаимната работа в шоуто. " Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, по тази причина е време за идващия огромен план. #ОтборГалена вечно ще остане в сърцето ми! ", написа тя при започване на декември 2022 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР