След като стана третата поредна съпруга на Росен Плевнелиев, Деси

...
След като стана третата поредна съпруга на Росен Плевнелиев, Деси
Коментари Харесай

Деси Банова похвали бившата на Плевнелиев

След като стана третата поредна брачна половинка на Росен Плевнелиев, Деси Банова направи изкусен жест към някогашната му жена.
Тя съобщи в изявление за ЕВА, че почита решението на Юлиана Плевнелиева да не взе участие в обществените задължения на Президента по време на неговия мандат. “Юлиана евентуално е желала да защищити децата си. Виждам в този момент, че синовете им нямат това отрицателно въздействие на публичността”, споделя Деси, която сега чака дете от Плевнелиев.

Бившата синоптичка споделя още, че желанието да сключат брак и да имат общо дете е била негова. “Неговите другари се учудиха, когато заяви, че ще се дами. Посъветваха го да живее дружно с мен, да си създадем дете, само че за какво ще се женим не разбираха. Той обаче има вяра в брака. За него той е полезност, фамилията. И мен това ме притегли.”

Деси разкрива и че преди да се влюби в Росен Плевнелиев е била решена да няма второ дете. Загубата на един от тримата сина на Президента преди няколко години обаче е породила у него предпочитание още веднъж да стане татко. “Аз нямах време да мисля дали ще ми е мъчно, по какъв начин ще се оправя. Готова съм всичко да направя за този човек. Дадох си сметка, че единствено нов живот може да запълни празнотата от този, който си е отишъл.”

Четете цялото изявление в броя на ЕВА за месец юли.

източник: missbloom.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР