След като стана сензация в интернет с изпълненията си на

...
След като стана сензация в интернет с изпълненията си на
Коментари Харесай

81-годишна рок китаристка предизвиква сензация в Сингапур

След като стана сензация в интернет с осъществяванията си на рок композиции с електрическа китара, Мери Хо през днешния ден ще изкачи още един връх в кариерата си, като на 81-годишна възраст свири пред огромна аудитория по случай националния празник на Сингапур, съобщи Агенция Франс Прес.
 
" За пръв път ще вземам участие в сходно събитие и съм малко изнервена ", сподели тя преди честванията във връзка навършването на 52 години, откогато този азиатски град страна получи самостоятелност.
 
Едва на 60-годишна възраст Мери Хо, която има 7 внуци, стартира да свири на китара. Дълго време тя мечтаела да се научи да свири на музикален инструмент. Първоначално употребила учебник, с цел да се научи сама да свири на акустична китара.
 
Мери била удовлетворена, че може да пее като си приглася на китара. Преди десетина години обаче чула осъществяване на " Samba Pa Ti " на рок легендата Карлос Сантана и решила да мине курсове с преподавател.
   
" Беше мъчно да се образовам сама, по тази причина потърсих услугите на преподавател ", описа тя. " Той обаче ме погледна строго и сподели " Досега не бях имал възпитаник на вашата възраст ", споделя още Мери.
 
Оттогава е събрала сбирка от над 20 китари, записа собствен албум с латино музика и постоянно е канена да взе участие в благотворителни концерти.
 
Видео, на което се вижда, че Хо извършва рок песента " Need Your Love So Bad ", е гледано над 1,1 милиона пъти в YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР