След като стана Кралица на джунглата, Люси Дяковска добави към

...
След като стана Кралица на джунглата, Люси Дяковска добави към
Коментари Харесай

Люси Дяковска влага 100 000 евро от немско риалити в бизнес

След като стана Кралица на джунглата, Люси Дяковска добави към банковата си сметка 100 000 евро от немското риалити „ Аз съм звезда – изкарай ме отсам “. Макар това да се случи едвам преди няколко дни, към този момент има догатки къде и по какъв начин ще употребява премията. Припомняме, че певицата се популяризира в Германия, а и по света като член на тогавашната момичешка музикална група „ Ноу ейнджълс “. Към днешна дата тя управлява хотел в родния си Плевен, а и в това време се е заела с възраждането на парк „ Кайлъка “, като за задачата откри в съдействие фондация. През последните години Люси има и други персонални дела – постоянно усмихнатата певица е ангажирана със спасяването на бездомни кучета и битката с глада.

 

Когато оповестиха името й като победител, Люси изкрещя на чист български „ Мамо! “ и подвигна взор към небето. Вероятно е изпитвала смесени усеща – наслада от това, че е станала победител със зрителски избор и горест от това, че на идващия ден се навършвали 4 години от загубата на майка й.

 

Риалитито, извоювано от 47-годишната певица значително прилича „ Сървайвър “ и се организира в Австралия. За да стигне до финала и да грабне огромната премия, певицата трябваше да премине през редица трудности и рискови прекарвания в австралийската джунгла като да вземем за пример да хапне тарантула, скорпион, смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи и свинска матка. Това бе част от менюто, сервирано й като последно тестване.

 

Певицата се съревноваваше с 12 други известни персони, измежду които и такива с внушителна численост почитатели в обществените мрежи. Люси обаче завоюва сърцата на феновете и таман с техния избор стана победител в „ Аз съм звезда – изкарайте ме отсам “, когато на финала изборът бе сред нея и известния инфлуенсър Twenty4Tim

 

„ Де да можеха да ме видят майка ми и татко ми “, промълви на български певицата в шоуто, когато разбра, че е победител и избухна в сълзи.

 

Люси Дяковска се зае с преобразяването на парк „ Кайлъка “ в Плевен, откакто две години живя в него, тъй като се грижеше за майка си, която бе претърпяла тежък инсулт. Тя бе на легло, след това в инвалидна количка, а паркът й даде опция да е на открито, на чист въздух.

След загубата й и последвалата пандемия певицата остана съвсем сама в парка, който имал  много безстопанствен тип и даже непроходими елементи.

 

„ Аз си споделих: окей, на мен и на фамилията ми това място даде доста огромна вяра. Имах чувството, че би трябвало нещо да върна, че е време да направя нещо по-градивно с живота си, в сравнение с да пея. Моят роден град ми е дал ужасно доста, там станах човек и това постоянно ще си остане по този начин. Затова открих съидейници и започнахме да вършим проекти ", споделяла е Люси преди време за началото на персоналната си идея. Тя и съидейници се заеха с разчистването на огромни терени в парка, за което завоюваха поддръжката на редица компании, които им помогнаха с тежка техника.

 

Люси учреди дружно с Деси Николова през юни 2020 година фондация „ Аз съм Кайлъка ” и свършената работа в парка към този момент радва плевенчани. Разчистени и преобразени са над 60 дка паркови площи, алеи и мостове.

 

Миналата година стана ясно, че Люси е поела ново предизвикателство. Певицата навлезе в хотелския бизнес, освен това с обсег. Дяковска към този момент стопанисва паметния за плевенчани хотел в парк „ Кайлъка ”. След главния ремонт хотелът е желано място за пребиваване даже от родни звезди, които гостуват в града.

 

Почитателите на Люси може би не знаят, само че тя е работила наедно с майсторите по време на ремонтните действия в хотела си. Певицата лесбийка умее всичко – от мазилки и работа с циркуляр до фугиране, възстановяване и правене на мебели. „ Опитвам се да давам този образец и на хората, с които работя, че дисциплината и работата не може и не би трябвало да имат нищо общо с известността. Едното не би трябвало да бъде за сметка на другото. Това, че ти си известен, не значи, че ти нищо не правиш и чакаш да свършат цялата работа “, споделя Люси Дяковска.

 

Изпълнителката от години е ангажирана и с дела, свързани с бездомните кучета. Самата тя има домашни любимци и е видно, че милее за тях. Така че тези, които я познават, не се учудват когато схванат, че се е присъединила в следващата самодейност в поддръжка на бездомни кучета.

 

Люси Дяковска приема драговолно и битката с глада

Певицата от дълго време подарява средства на немска организация, която се бори с мизерията по света. Доверила й се, откакто през 2007 година пътува с хора от организацията за Буркина Фасо в Западна Африка и вижда по какъв начин работят на място. Тогава Люси била мощно впечатлена от постигнатото там, в това число построяването на учебно заведение, и стартира да подарява на организацията средства, най-вече извоювани от участия в шоута.

 

Люси Дяковска към момента не е коментирала по какъв начин тъкмо ще употребява премията от 100 000 евро от немското шоу. Приоритет сигурно й е първо да се прибере в България, с цел да види новородения си племенник, чието изписване от болничното заведение беше малко след успеха й в риалитито. Братът на Люси стана татко на наследник.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Люси Дяковска „ Аз съм звезда – изкарай ме отсам “ печалба 100 000 евро парк „ Кайлъка “ Плевен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР