След като списание People обявиха Крис Евънс за най-секси мъж

...
След като списание People обявиха Крис Евънс за най-секси мъж
Коментари Харесай

Кой е Човек на годината според People

След като списание People оповестиха Крис Евънс за най-секси мъж на годината, пристигна ред звездите да бъдат оценени освен по външния си тип, само че и по личностните им качества.
 Крис Евънс, People, Sexiest Man Alive и признанието за най-секси мъж на 2022 година, което артистът получи
Това е най-секси мъжът на годината

Поздравления за...

А кое съгласно People е най-смелото нещо, което известните могат да създадат? Да оказват помощ. Затова изданието включва в селекцията си четири персони, които са ги въодушевили и заслужили признанието " Човек на годината ". А тази година в листата има няколко имена.

Първият от тях е Матю Маконъхи , в чийто роден град през май се случи ужасяваща пукотевица. Той и брачната половинка му Камила не се забавиха, а съвсем стремително отпътуваха за Увалде.
 Снимка 597477

Там те разговаряха със фамилиите на жертвите и разискаха с жителите нуждата от промени в закона за правото на носене на оръжия.

Носителката на премия Еми Куинта Брансън пък попада в листата на People поради инициативността си да сътвори шоуто Abbott Elementary. В него е заложена концепцията да бъде преодоляно разделянето сред поколенията, които да потвърдят, че могат да се смеят на едни и същи смешки.
 Снимка 597478

По думите на Куинта Брансън смехът дружно е нравствен и лековит, а моментите на наслада са същински подарък.

Следваща измежду определените " Човек на годината " на People e Дженифър Хъдсън , която също е основала свое токшоу, само че с задачата то да бъде сплотяваща платформа.
 Снимка 597480

Името на актрисата стана още по-разпознаваемо точно тази година, когато на 41-годишна възраст тя стана най-младата жена, печелила и четирите значими кино награди - Еми, Грами, Оскар и Тони.
 Мила Кунис, Аштън Кътчър, Украйна и дарението, което направиха двамата в помощ на украинските бежанци
Мила Кунис искрено за войната в Украйна

Щедрото подаяние, което направиха с Аштън Кътчър

И последна по ред, само че не и по значимост, е още една жена. Също актриса. Това е Мила Кунис , която не остана безучастна към войната в Украйна.
 Снимка 597481

Самата тя признава, че няма решението за справяне с спора, само че е основала едно такова. Благодарение на дейностите ѝ към днешна дата са събрани цели 37 милиона $ за нуждаещи се бежанци, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР