След като спечели и двете национални купи и завърши като

...
След като спечели и двете национални купи и завърши като
Коментари Харесай

Клоп: Разбира се, че сме в криза

След като завоюва и двете национални купи и приключи като вицешампион в Шампионската лига и Висшата лига през предишния сезон, Ливърпул има неудовлетворителна акция до момента. " Червените " са на 10-о място в лигата и отпаднаха от вътрешните купи в четвъртия кръг.

" Разбира се, че сме в рецесия, не се крием от това. Трябва да се измъкнете от това и това е, което вършим. Може да критикувате всичко, само че не се обръщайте към неверните хора, това няма смисъл. Аз нося отговорност за всичко това, в случай че желаете да критикувате, критикувайте ме. Това е по този начин и аз нямам проблем с това.

Не знам на 100% (колко предишният сезон повлия физически и душевен на играчите), само че знаем, че беше авторитетен, само че още веднъж от наша позиция, в случай че страдаш от нещо, можеш да продължиш да страдаш или да се бориш с него ", показа Клоп.

Ливърпул завоюва единствено един мач през 2023 година, преиграване от третия кръг на ФА Къп против Уулвс, на фона на ужасна поредност от форма. " Червените " се затрудняват да вкарват голове, като техният най-хубав голмайстор във Висшата лига след Световното състезание са автоголове (по-конкретно автоголове на Вут Фас) и им изтича времето, с цел да намерят отговори.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР