След като спалнята се превърне в персонализирано убежище от градската

...
След като спалнята се превърне в персонализирано убежище от градската
Коментари Харесай

8-те най-горещи тенденции при спалното бельо за 2021 г.

След като спалнята се трансформира в персонализирано леговище от градската блъсканица през 2020 година, какви ли трендове можем да чакаме да забележим през 2021 година? В този пост експертите от и ще ви дават 8-те най-актуални трендове, свързани с битовия текстил за спалнята през тази година.

Въпреки общото отчаяние обаче огромните дизайнерски къщи внасят глътка пресен въздух във своите нови продуктови линии, по тази причина дано погледнем новините в света на модата на битовия текстил, с цел да си оправим настроението!

Световноизвестните фешън къщи и въобще цялата фешън промишленост, базирайки се върху смяната в динамичността на живота, функционалността на спалните такъми и потребността от нотка оптимизъм, насочиха новите трендове към повече естествени материали и обезпечаване на естетическо наслаждение и улеснение в спалнята.

1. Естествени нишки

Материята на текстила в спалнята е добре да бъде мека, първокласна и най-важното - екологична. Грижата за околната среда не значи, че би трябвало да вършиме компромис със стила или комфорта. Помислете за копринени чаршафи, одеяла от вълна и кашмир, спално долни дрехи от органически памук и коприна и доста други артикули, формирани посредством разбъркване на екологични и естествени тъкани, с цел да създадете забавна конюнктура в спалнята. Изкуството на наслояването посредством разнообразни текстури, както и техниката за блокиране на цветовете (сolor blocking) са изключително известни.

Сред тъканите, по-специално ленът се счита за " влакно знамение ", защото има регулиращи температурата качества и съдържа дребни количества химически съединения, които вършат влакното антибактериално и хипоалергенно. Това значи, че може да се пере при по-ниска температура. Ленът като селскостопанска просвета в развъждането си изисква доста по-малко вода, с цел да пораства и дава по-голяма годишна продукция доста по-бързо от памука.

2. Инвестирайте в олекотена покривка с подобаващ заряд

Търсенията за олекотени завивки за зимни, демисезонни и летни пълнежи са се покачили през последните 3 месеца. Защо? Няма подозрение, че 2020 година беше обезпокоително време за множеството от нас. С преодоляване на епидемията след разкриване на имунизацията такива артикули станаха изключително известни, защото хората започнаха да гледат по-оптимистично на бъдещето и започнаха още веднъж да се стремят към улеснение. Доказано, че ви оказва помощ да се успокоите и отпуснете, тъй като може да изберете покривка, която изцяло подхожда на съответния сезон. По всичко проличава, че олекотените завивки с заряд по желание наподобява ще останат мощна наклонност и през 2021 година

3. Комфортът е водещ

Тази година видяхме действително повишаване на броя на потребителите, търсещи решения на проблемите си със съня.

През първата половина на 2020 година онлайн продажбите на матраци набъбнаха в цялата страна, като екипите за обслужване на клиенти видяха повишаване на запитванията за матраци, завивки и възглавници. Тъй като тази година качеството на съня в страната става все по-важно, намирането на подобаващия матрак, топер, възглавници и покривка се трансформират в съществена полемика в обществените медии, като хората разясняват артикули и производители, гарантиращи по-добър нощен сън.

4. Стремеж към по-добра хигиена

С всички тези нови покупки на матраци виждаме огромен скок в покупките на протектори за матраци, калъфки за възглавници и пликове за завивки, които се купуват, с цел да защитят тези вложения. Протекторът и спалното долни дрехи защищават вашия матрак от влага (можем да свалим до половин кг тегло единствено от загуба на вода за една нощ!), което в последна сметка може да се трансформира в удобна среда за развиване на прахови акари и бактерии. Протекторите и спалното долни дрехи също по този начин удължават живота на матраците, възглавниците и завивките, понижават износването им и са доста по-лесни за пране!

5. Уверете се, че разполагате с подобаващата възглавница и олекотена покривка

Закупуването на вярната възглавница също е от значително значение, защото всеки човек, според от позата си на сън, се нуждае от друг вид опора и неотстъпчивост. Уверете се, че обособените детайли на възглавницата ви за сън (лицева част, заряд, протектор и калъфка) са направени експертно от особено селектирани материали.

По същия метод изборът на подобаващата покривка се въздейства от метода, по който спите. Той също е от значително значение, тъй че изборът на покривка и спално долни дрехи, е добре да дават отговор на това дали предпочитате да спите на по-топло или на по-хладно. Също по този начин, в случай че страдате от алергии, материалите са от основно значение.

6. Петзвезден хотелски разкош вкъщи с бяло спално долни дрехи

Свежите и приветливи бели спални комплекти бяха наклонност през 2020 г. Всъщност това беше най-популярната наклонност в спалните от Instagram. Бялото спално долни дрехи вдъхва чувство за непорочност, което по всичко проличава, че ще бъде към момента доста значимо през 2021 година, тъй че е евентуално и тази наклонност да се резервира. Бялото спално долни дрехи също по този начин се асоциира с първокласните хотелски стаи и до момента в който нашите благоприятни условия за отмора са лимитирани, основаването на чувството, че спим в първокласен хотел, може елементарно да бъде пренесено вкъщи с набор чаршафи в сияйно бял цвят.

7. Използвайте мъдро пространството под леглото за предпазване на движимости

Множеството ограничения против Ковид накараха мнозина да преорганизират домовете си и защото от ден на ден от нас употребяват жилищата си като офиси, интелигентното предпазване се трансформира в приоритет. Пространството под леглото се трансформира в първокласно място за предпазване и образуване на движимостите в дома, тъй че леглата с чекмеджета изпод сигурно ще се търсят и през 2021 година.

8. Заложете на положителни и смели цветове в интериора

С съществуването на ваксина 2021 година към този момент наподобява по-позитивна и това ще се отрази и в интериорния дизайн. Позитивните и смели цветове отразяват оптимистичното отношение към живота, тъй че е доста евентуално през тази година да забележим нови и дръзки цветове. Те ще бъдат известни в избора и на спално долни дрехи. За тези с по-ограничен бюджет през 2021 година към момента е допустимо да се включи цвят посредством акцентни детайли като блестящо оцветени възглавнички и одеяла.

Както видяхте, множеството нови трендове за 2021 година носят атмосфера на оптимизъм!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР