След като Софи Маринова се отърси от сполетялата я трагедия

...
След като Софи Маринова се отърси от сполетялата я трагедия
Коментари Харесай

Софи Маринова приключи с траура, взима 200 бона на месец от участия

След като Софи Маринова се отърси от сполетялата я покруса при започване на септември, се завърна още веднъж на сцената след 40-дневния печал. Тя разгласи програмата си пред своите почитатели, от която излиза наяве, че има присъединяване на 21 октомври в Стара Загора. Това е първото след 40-дневния печал, по време на който ромският славей не си разреши да пее на обществено място.

 

Припомняме, че татко й Марин напусна този свят на 9 септември. След като звездата заяви за нещастието в обществените мрежи, приключи всичките си планувани участия за повече от месец напред и помоли почитателите да уважат болката й.

 

Очевидно след приключването на 40-дневния печал, Софи Маринова ще направи всичко по силите си, с цел да навакса, защото ползата към нея е голям. Планирала е цели 27 участия в границите на 35 дни, а описът не стопира да набъбва. В някои от дните ромската перла няма никакви концерти, само че има и такива с по два.

 

 

След присъединяване й в Стара Загора има по едно присъединяване в София и Благоевград, а след това в Сливница и Пловдив. Повече от ясно е, че ще работи като за последно, с цел да навакса пропуснатите изгоди от анулираните участия.

 

Както е ясно все още хонорарът й е твърдо 8 бона. Изчисленията демонстрира, че единствено от участията си този месец ромската прела ще прибере 200 бона.

Инфо: Уикенд

Тагове: Софи Маринова траур баща участия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР