След като снощи първите 13 момичета влязоха в имението, днес

...
След като снощи първите 13 момичета влязоха в имението, днес
Коментари Харесай

„Ергенът“: Втората половина участнички влезе в имението

След като нощес първите 13 девойки влязоха в имението, през днешния ден във втори епизод на " Ергенът " видяхме по какъв начин влизат останалите 13 дами, които ще се конкурират за сърцето на предприемача Алек Младенов. Те са с повече опит, като някои имат зад тила си един или два брака. Някои имат и деца.
Прочетете още
Припомнете си визитките на първите:

Ето кои са новите попълнения:
Магдалена, 36, шеф на заведение
Магдалена Томова е от град Варна, само че живее в София. Работи като модел и шеф на изтънчено столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като от време на време го прави даже и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя всекидневието си с две прелестни кучета, с които обичат да се разхождат из природата. 



Спортът е неизменима част от живота ѝ, като обожава да изкарва отрицателната сила от себе си с тренировки по бокс. Смята се за почтен и прям човек и в никакъв случай не подмива неправда безмълвно. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение. През 2006 година, на нежна възраст, Магдалена печели състезанието „ Мис Варна “, а с това ползата към нея скача лавинообразно. Тогава тя прави неверен избор, заблуждавайки се, че е срещнала верния човек. От дистанцията на времето, Маги вижда себе си като комплицирано момиче, за което единствените значими неща са били скъпите движимости и екзотичните почивки.

Не съжалява обаче за нищо, тъй като има вяра, че е взела уроците си и е натрупала житейски опит, който я е трансформирал в мощна и уверена жена. Магдалена към този момент знае какво желае – обич, деца и комфортен фамилен дом. Липсва ѝ само сътрудник, с който да показа всички прелестни неща, които ѝ се случват на този стадий от нейния живот. Вярва, че е подготвена да срещне огромната обич, само че е схванала, че би трябвало сама да я потърси, а не да чака тя да почука на вратата ѝ. Идеалният сътрудник за нея е образован, занимателен, грижлив и упорит. И Алек ѝ наподобява тъкмо подобен. Вярва, че „ Ергенът ” ще промени животът ѝ на 180 градуса, и се надява да си тръгне от имението на любовта по-влюбена от всеки път.
Ивелина, 44, психолог
Ивелина Георгиева е от град Плевен, само че живее в София и по специалност е психолог. Шест години е работила в Централния софийски затвор. Още на първата година ѝ дават най-тежките случаи – тези на пандизчиите с доживотни присъди. Но всекидневните срещи с хора, лишени от независимост, оказват отрицателно въздействие на персоналния живот на Ивелина и тя напуща.



Рязко сменя посоката и стартира работа като учебен психолог в една от най-елитните софийски гимназии. Да работи с деца за нея е доста по-лесно и забавно, а за това спомага и безкрайната ѝ любов към тях. Мечтае да бъде майка. От 7 години Ивелина прави опит да забременее, като до този миг има към 10 несполучливи инвитро процедури. Напук на болката и прочувствените сривове след всеки отрицателен тест, тя има вяра, че все в миналото чудото ще се случи.

Въпреки че множеството хора към нея считат, че поради възрастта ще ѝ е мъчно занапред да сътвори семейство, Ивелина е уверена, че щастието скоро ще почука на вратата ѝ. Не се е отказала от фантазията си да откри мъж, който да ѝ бъде опора и поддръжка и с който да основат общо дете. До себе си Ивелина желае зрял и прям човек, който държи на думата си. Влиза в „ Ергенът “, с цел да изпита любовта, без значение от цифрите в ЕГН-то. За нея възрастта не е от голяма важност, тъй като счита, че зрелостта на мъжа не се мери с годините. Допада ѝ излъчването на Алек и се надява и той да я хареса такава, каквато е.

Надежда, 34, HR експерт
Надежда Вишева е родом от град Карлово, само че понастоящем живее в София. Определя се като слънчева и прочувствена мечтателка, смела в преследването на фантазиите си. Майка е на 7-годшен наследник, с което е извънредно горда. В предишното ориста на Надежда ѝ сервира златна клетка, само че тя избира свободата… На 21 години отпътува на отмора в Кавала, където среща обаятелен грък – след това и неин брачен партньор.



Той има фамилен бизнес с хотели и заведения за хранене и Надежда години наред живее в разкош на брега на морето. Животът ѝ наподобява като сантиментален филм, до момента в който в него не се намесва огромната гръцка рода на мъжа ѝ. След раждането на детето ѝ свекърите стартират да се пробват да управляват живота ѝ, като Надежда непрекъснато получава директиви, в това число и за това по какъв начин да кръсти сина си. Така минават няколко години, в които Надежда се усеща като пандизчия в парадайса – имала е всичко материално, само че не е била щастлива. В опит да промени това, тя събира храброст да се опълчи на властната си свекърва, само че мъжът ѝ не застава на нейна страна.

Не след дълго Надежда взима генералното решение да се прибере в България и стартира сама от нулата – без пари, без работа и с дете на ръце. Категорична е, че въобще не съжалява за решението си – за нея е по-добре синът ѝ да вижда една борбена майка, в сравнение с потисната снаха. Надежда бързо съумява да си стъпи на краката, като сега работи като експерт човешки запаси в IT бранша. Не страда от липса на мъжко внимание, само че зад тила си към този момент има няколко несполучливи опита да срещне верния човек и към този момент стартира да губи „ вяра “. За нея „ Ергенът “ е може би последният късмет да върне „ вярата “ си, че ще открие любовта. В момента, в който вижда Алек по малкия екран, си споделя: „ Има вяра за Надежда! “.
Виктория, 30, състезателен управител
Виктория Асенова е от град София и работи като състезателен управител в БФС (Български футболен съюз). Обожава работата си, гледа мачове и нон-стоп върви на футболни срещи. В предишното е упражнявала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с съвременен балет. Щастлива е от метода си на живот, тъй като получава нужната доза адреналин и многообразие, а и основава доста другарства, някои от които са за цялостен живот. 



Харесва ѝ да работи с мъже, тъй като, по думите ѝ, те не са интриганти като дамите. Не се преценява с никого, а главно със себе си. Виктория с лекост приковава мъжките погледи, а флиртът е нейното оръжие, с което знае по какъв начин да приковава вниманието върху себе си. Постигнала е фантазиите, което е преследвала, и има от всичко в обилие. Няма потребност от мъж, който да ѝ уреди живота, а от същинска обич.

Признава, че е на стадий от живота си, в който желае да сътвори семейство и да има деца, защото ѝ е омръзнало от мимолетни връзки и неангажиращи случки. Готова е да даде доста обич на индивида до себе си и се надява той също да я обича на 100 % такава, каквато е. В мъжете търси най-много опора. Иска от колегата си да е почтен, упорит, виновен и думите му да са в синхрон с дейностите. Когато вижда Алек по малкия екран, незабавно се записва за кастинг за „ Ергенът “. Не крие, че са я привлекли сините му очи, които са я предиздвикали да се влюби. Виктория е уверена, че ще бъде идната победителка в най-романтичното телевизионно премеждие, в края на което ще носи семейството Младенова.
Моника, 30, IT управител
Моника Страхилова е от град Перник и работи в IT сферата като супервайзър в огромна интернационална компания. Позицията ѝ е висока и носи много отговорности, с които тя се оправя с лекост, с помощта на упоритостта си. Приема компликациите като предизвикателство и когато стигне максимума, постоянно намира сили за още. Моника е стилна, крепко стъпила на земята млада дама, която незабавно се отличава от тълпата.



Животът ѝ е като график, който прецизно съблюдава – всичко е подредено и ясно – както задачите, по този начин и моралните ѝ устои. Уверена е в качествата си и не го крие. Признава, че е доминантна и обича да постанова позициите си, като не се тормози да изрази мнението си, без значение кой стои против нея. Недоверчива е и мъчно съкратява отдалеченост, като слага стена сред себе си и събеседника. Най-близките ѝ хора, които знаят всичко за нея, се броят на пръстите на едната ѝ ръка. Винаги се стреми да владее обстановката и оставя чувство за леден и надменен човек. Вътрешно в себе си, обаче, се счита за топъл човек.

Моника признава, че постоянно мъжете подхождат към нея със боязън, че не могат да отговорят на високите ѝ критерии. В любовта също е недоверчива, само че откри ли верния човек, е подготвена да се раздаде за него с цялото си сърце. Винаги е лоялна и обича безпределно. Чувството да бъде влюбена ѝ липсва, защото не ѝ се е случвало от от дълго време. Сега е отворена и подготвена да посрещне любовта. Влиза в „ Ергенът “, с цел да сложи едно ново начало на своя другояче спретнат и проведен живот. Не крие, че е изумена от красивите очи на Алек. Убедена е, че двамата ще си паснат, и мощно се надява сред тях бързо да се зародят сантиментални усеща.
Милена, 38, парфюмерист
Милена Соколова е родена в София, само че по душа е френска аристократка от XIX век. По специалност е парфюмерист и основава благоуханни аромати. Милена има 4 дипломи за висше обучение – „ Медицинска кибернетика “, „ Здравен мениджмънт “, „ Био и здравна информатика “ и „ Парфюмерийни и козметични артикули “. Мечтата ѝ е да бъде призната в едно от най-известните учебни заведения по парфюмерия в света – в Грас, Франция. Кандидатствала е четири пъти, само че макар неприятното отношение там, няма никакво желание да се отхвърля, тъй като счита, че има свръхобоняние. 



Определя се като чувствена, любознателна и с чисто сърце, само че счита, че множеството хора я намират за „ странна “. Висока е цели 180 см. Милена признава, че като дете е била обект на насмешки, само че точно компликациите, през които е минала, са я създали мощен и добър човек. Вярва в същинската обич и е подготвена да направи всичко за нея. Намира се за непоправима романтичка. Имала е 6-годишна връзка с един от световноизвестните учени в региона на теоретичната физика – талант с необхватен разсъдък, с който след това са поели по разнообразни пътища.

Милена не може да се задоволи с мъж с по-ниско интелектуално равнище от нейното. Майка ѝ непрестанно я сватосва и от 20 години ѝ повтаря, че ще остане „ остаряла мома “. Приема етикетите по неин адрес с необятна усмивка и продължава да има вяра в любовта. Няма желание да се отхвърля да търси сродната си душа и да сътвори сплотеното и крепко семейство. Убедена е, че бъдещето е пред нея и всичко най-хубаво следва: „ Никога няма да спра да имам вяра, че под звездите има човек за мен “, като се надява това да е Алек.
Христиана, 30, учебен психолог
Христиана Манова е родом от град Кюстендил. Семейството ѝ е извънредно авторитетно, като татко ѝ е някогашен посланик. Христиана е същинска звезда в родния си град и за нищо на света не би го заменила с живот в столицата, където би била една от всички. За нея с цялостна мощ важи максимата: „ По-добре кралица на село, в сравнение с пазач в града “. 



Дойде ли петък вечер, Хриси поставя високите токчета и късата рокля и се трансформира в празненство фурията на Кюстендил. Купоните, на които участва, са до зори, а тя постоянно е в „ окото на бурята “ – пее, танцува, хвърля салфетки, пие шотове непосредствено от бара, а шампанското ѝ се смъква с люлка. Дойде ли 7:00 ч. в понеделник, обаче, тя маха екстеншъните, поставя неосезаем грим, облича се със строго формален костюм и се трансформира в госпожа Манова. Христиана е приключила военна академия с „ Психология и Национална сигурност “ и работи като психолог в учебно заведение. Не крие, че обожава работата си – за нея децата са вярата на България и я въодушевяват ежедневно да се бори за едно по-добро бъдеще.

Винаги е подготвена да ги изслуша и поддържа, а методът ѝ е извънреден елементарен и наличен – за тях тя е просто „ кака Хриси “. Възпитава учениците на приемливост и любознание – съгласно нея България няма потребност от неуки и необразовани хора. За година и половина Христиана счита, че е натрупала задоволително огромен опит с децата, с цел да може самоуверено да съобщи, че ще бъде страхотна майка. Единствено, което ѝ остава, е да откри таткото… Изискванията ѝ обаче не са по никакъв начин малко, тъй като се счита за красива и образована и заслужава най-хубавото. Очаква мъжът до нея да бъде финансово постоянен, защото е привикнала да бъде материално обезпечена – от някогашните си половинки към този момент е получила голяма къща и ултра първокласен автомобил. Христиана е уверена, че Алек е тъкмо за нея – по едно и също време хубав и сполучлив.
Силви, 31, правист
Силвия Русева е родом от град Бургас, само че понастоящем живее в София. Завършила е право и е дееспособен правист. Интересува се от правата на дамите, свободата на словото и международния мир. Силви живее в цялостен синхрон с природата, а заниманието ѝ е рисуването. Вълнува се от астрология и държи на традициите. За нея фамилните полезности са изконни. 



Силви е жадна за хубост и обич. За нея тя се демонстрира на всички равнища – дори и в най-простичките неща. Цялата ѝ природа е блян към съвършеното. За Силви няма инцидентни неща и всичко е предопределено от ориста. Не крие, че „ гадае “ бъдещето си посредством пророчески карти. Мечтата ѝ е да се омъжи и да сътвори семейство. Иска да срещне мъжа на живота си – този, който ѝ е съдбоносен от всевишния и за който да се трансформира в най-хубавата брачна половинка, майка и стопанка.

Според нумерологичните прогнози, които си е правила, Силви напълно скоро ще открие любовта на живота си. Когато е поканена на кастинг за „ Ергенът “, цялото ѝ сърце се разтуптява и го приема за знак от ориста. Предварително приготвя документите си за чуждестранен паспорт и даже избира подарък за Алек, с вярата да сбъдне фантазията си и да откри в негово лице своята сродна душа. Според Силви присъединяване ѝ в този формат ще се окаже съдбовно, като не крие, че тръпне в очакване на годежен пръстен от новия „ ерген “ на България.
Мария, 25, графичен дизайнер
Мария Чекмарьова е родена в Одеса, Украйна, само че от 8 години живее в България. Работи като уеб дизайнер на свободна процедура. За нея свободата има голямо значение – една жена би трябвало да сполучлива, само разполагайки със личните си средства, без значение дали има сътрудник до себе си или не. Категорично отхвърля да живее в „ златна клетка “. 



Трудно понася лицемери и бързо ги изхвърля от живота си. Не крие, че обича да отстоява мнението си. Има хора, които я намират за студена и високомерна, само че тя няма желание да се потвърждава пред тях. Мария се интересува от вложения, а финансовата просветеност е от изключителна значимост за нея. Книгата, която я разказва най-добре, е „ Богат баща, безпаричен баща ”, а за неин наставник в живота би избрала точно нейния създател Робърт Кийосаки, който би ѝ дал най-хубави препоръки в сферата. Задължително нещо за нея е, ставайки заран, да научи нещо ново. Един мъж сигурно може да завоюва Мария само в случай че думите съответстват с дейностите му.

За нея е значимо той да има правила и да ги съблюдава, а на фундамент слага честността сред двамата сътрудници. Към Мария обичаният би трябвало да се отнася с почитание, да я боготвори и да „ приказва “ на нейния „ език на любовта “. Намира се за невероятна, мозъка и красива и се води от правилото: „ Давай това, което получаваш “. Преди влизането си във формата Мария има само образно усещане от Алек. Привличат я харизмата му, сините му очи и дръзкия взор и няма самообладание да го опознае като човек. Убедена е, че крие в себе си нещо „ диво “. И макар че в никакъв случай не ѝ се е налагало да се бори за внимание, този път ще се наложи да се впусне в борба за сърцето му, което е уверена, че ще завоюва.
Криси, 27, гримьор, сценарист
Криси Евтимова е от град Варна и от над 8 години е професионален гримьор, като избира за собствен артистичен псевдоним „ Gorgeous “. Определя себе си като порядъчен човек, а постоянството е нейната основна движеща мощ. Криси е човек с извънредно мощна воля – в никакъв случай не се отхвърля от безграничните си цели, за които работи всекидневно, и не отсрочва нищо за утрешния ден. 



Обожава специалността си – за нея гримът не е просто работа, а изкуство, което тя, като един същински художник, твори по лицата на хората. Обожава спорта и всеки ден тренира по два пъти. Криси е и човек с голямо въображение, по тази причина подхваща смелата крачка да облече смелите си мисли във кино сюжет. След доста безсънни нощи, историята е приключена и към този момент се предлага за реализация на интернационалния пазар. За себе си Криси твърди, че е човек, който има големи цели. Според нея сюжетът ѝ има безусловно всички качества да стигне и до Холивуд. Вече води договаряния и е на 100% сигурна, че е въпрос на време да го продаде, само че при едно изискване – тя да изиграе основната роля.

Това е нейният филм и съгласно нея тя ще построи най-добре основната роля. Лентата към този момент си има и име – „ The Price you Pay “. Единственото, което Криси издава за сюжета, е, че основната героиня намира любовта – тъкмо каквото тя се надява да се случи и с нея в „ Ергенът “. В момента Криси е в подобен стадий от живота си, в който търси нещо съществено – няма желание повече да се занимава с краткотрайни връзки и желае да открие някого, който да я опознае. В визиите ѝ идеалният мъж би трябвало да има мощен темперамент, тъй като самата тя има подобен. Очаква Алек да бъде сериозен, да има полезности и да я избере по този начин, както тя към този момент го е избрала за сътрудник в техния предстоящ сантиментален филм „ Изборът на розата “…
Гълъбина, 36, бизнес анализатор
Гълъбина Лилова е от град София и работи като бизнес анализатор. За нея чашата е постоянно на половина цялостна. Определя се за самоуверен човек и не съжалява за грешките, които е позволила в живота си до този миг. Признава, че постоянно е била мощна жена, само че с годините е осъзнала, че това ѝ пречи. Амбициозна е и се оправя с всичко, с което се захване. Поставя си високи цели и обича да надскача качествата си.



Ако някой ден има опцията да се прероди, още веднъж би избрала себе си, тъй като мисли, че този живот няма да ѝ е задоволителен, с цел да извърши всички свои цели. Не харесва пасивността у хората и не обича да води безсмислени диалози. Винаги е директна и от опит знае, че това не се харесва на близките. Определя се като осъзната, смела и грациозна. Старае се да не се поддава на непотребни отрицателни страсти и да поставя точката, когато усети, че назрява „ пожар “. Гълъбина желае да срещне зрял, целеустремен и съчувствен мъж. Вижда се с човек, с който имат една и съща визия за бъдещето – човек, с който може да сътвори устойчиво и щастливо семейство.

Мимолетните случки за нея не са алтернатива. Последната ѝ връзка е била несполучлива поради неналичието на прочувствена зрялост у някогашната ѝ половинка. Убедена е, че двамата не са съумели да открият общ път и това неизбежно е довело до краха на техните връзки. Спечелването на сърцето ѝ изисква много време и неизменност – по тази причина Гълъбина се надява Алек да бъде толерантен и твърдоглав. Влиза в „ Ергенът “ с вярата, че той ще е мъжът, който ще промени живота ѝ.
Кристина, финансов шеф в IT компания
Кристина Добрева е от град София и работи като финансов шеф в интернационална IT компания. Позицията ѝ е висока и извънредно виновна. При нея няма характерен работен ден – всекидневието ѝ е разнообразно и постоянно обвързвано с пътувания по целия свят. Кристина е крепко стъпила на земята, гордее се с професионалните си триумфи и с това, че каквото и да захване, го довършва до дъно. 



Възприема се като харизматична и достоверна дама с непоклатими морални полезности, които не нарушава. Затова може би и не харесва шумните компании. Животът на Кристина върви по избрани прецизни правила, само че счита, че е пристигнал миг за нещо ново и друго. Наясно е, че се е изгубила, като се е фокусирала само в работата си, и търси провокации в живота. Признава, че неведнъж се е случвало да предават доверието ѝ, само че повода да бъде по-затворена и консервативна в връзките си с хората е доста по-дълбока. Кристина счита, че е благополучен човек, само че би била още по-щастлива, в случай че срещне любовта на живота си. Мечтае да сътвори семейство и да има дете.

Самотата я ужасява и желае да сътвори трайна и пълноценна връзка. До себе си си показва влиятелен, непретенциозен, занимателен, крепко стъпил на земята мъж, с полезности и идеали. Да бъде джентълмен и да я почита. Смята, че Алек е мъж, с който може да си пасне на интелектуално равнище. А това е най-голямото ѝ условие. Усеща Алек като спокоен мъж, който може да я предразположи да бъде себе си. А в случай че това се случи, си е дала обещание да се открие и да се бори за своето благополучие. 
Мими, 35, управител бизнес развиване
Мария Стоянова е от град София и се занимава с маркетинг, връзки и бизнес развиване. По-голямо наслаждение, обаче, ѝ доставя заниманието ѝ да провежда бракоразводни празненства. Експертизата ѝ в тази сфера е потвърдена, защото зад тила си Мими има цели два брака, приключили с бракоразвод. От първия си брак тя има горчив опит, а от втория – прелестно детенце.



Мими е в непрекъснато търсене на нови благоприятни условия за развиване, себеусъвършенстване и научаване на нещо ново всеки ден. Определя себе си като щастливо разведена, само че все пак признава, че мъжката фигура ѝ липсва. Не се оплаква от липса на внимание от страна на мощния пол. Възприема себе си за интелигентна, красива и освободена, по тази причина желае и индивидът до нея да я вижда по този метод. Мария е традиционалист. Държи на брака и колкото и разводи да има, постоянно ще избра да се омъжи. 

Описва себе си като непоправима романтичка, по тази причина счита, че постоянно има късмет за любовта. Въпреки горчивия опит, Мария не стопира да има вяра в любовта и е безапелационна, че в никакъв случай не би се отказала от същинското благополучие, даже и с цената на неодобрението на заобикалящата я среда. Сигурна е, че в лицето на Алек ще срещне третия си брачен партньор – този път за цялостен живот. Влиза в „ Ергенът “ с булчински воал – непосредствено от моминско празненство.
Церемония на розата
Розата от пръв взор още преди началото на церемонията завоюва Магдалена. Надежда завоюва първата алена роза от Алек. Васка, която впечатли предприемача с очите и погледа си още преди да се е показала, завоюва втората алена роза. Мартина се пребори за последната роза.

Приказката завърши преди да е почнала за Гълъбина, която напуща шоуто още със старта му. Тя си потегля от „ острова на розите “ без роза.

 

Снимки: bTV Media Group
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР