След като сме облепени с камери по големите кръстовища Столична

...
След като сме облепени с камери по големите кръстовища Столична
Коментари Харесай

Йонко Иванов за шофьора, помлял 20 коли: Защо СО и МВР не реагираха навреме?

След като сме облепени с камери по огромните кръстовища Столична община и Министерство на вътрешните работи не можаха да намерят метод да противодействат . Шофьорът може да е емигрант, камикадзе и може да се забие в Народното събрание , без да противодействаме.

С такова отвращение Йонко Иванов, ръководител на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка разяснява пред Българска национална телевизия случая, при който малолетен.

По думите му полицията я е боязън да си свърши работата , тъй като ще бъде оповестена в принуждение. Колата няма гражданска отговорност, и къде потърпевшите от случая ще си търсят правата, запита Иванов?

По думите му хората няма да си получат парите не с месеци, а с години . Това е чалгарството от 90-те години , ядоса се той и добави, че майката на момчето би трябвало да бъде подведена под отговорност и да бъде закарана там, където и е мястото.

Той настоя за създаването на нова нормативна база за водачи на моторни транспортни средства в Закона за придвижване по пътищата.
 Арест за 15-годишния джигит, спретнал гонка в центъра на София
Арест за 15-годишния джигит, спретнал гонка в центъра на София

Той е арестуван за 72 часа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР