След като Смъртта може да почака най-после тръгна по кината

...
След като Смъртта може да почака най-после тръгна по кината
Коментари Харесай

И Дуейн Джонсън иска да бъде Джеймс Бонд

След като " Смъртта може да изчака " най-сетне потегли по кината (накрая към този момент не ни се вярваше, че това ще се случи) все по-усилено се спекулира с това кой ще бъде идващият Джеймс Бонд.

Ново достижение за " Смъртта може да изчака "

Вин Дизел към момента не сдава трона

Спряганите имена към този момент несъмнено са най-малко една дузина, само че в последна сметка това няма значение, тъй като всичко зависи от Барбара Броколи и другите съществени продуценти, които имат тежката дума при избора на господин Бонд.

Едва ли има артист, който да не желае да влезе в ролята (ние също, нищо че не сме), а към този лист сигурно би трябвало да причислим към този момент и Дуейн Джонсън. Не тъй като по този начин ни е хрумнало, а тъй като самият той изяви предпочитание.

В изявление за Esquire Скалата споделя, че желае да бъде Джеймс Бонд. Желанието му се поражда от обстоятелството, че дядо му Питър Майвия беше изверг в един от филмите за Агент 007. И по тъкмо в " Човек живее единствено два пъти " от 1967 година, в който Шон Конъри беше Бонд.

Но Джонсън не желае да бъде изверг в някой от идващите филми за тайния сътрудник, а да бъде основното настоящо лице. Е, на Скалата може и доста да му се желае, само че ние персонално мощно се съмняваме, че това може да се случи.

Просто тъй като Дуейн Джонсън не е британец, а ролята досега е поверявана точно на такива. Изключения, несъмнено, постоянно се вършат, само че другото, което би спряло артиста, е неговата възраст. През май идната година той ще навърши 50.
 Райън Рейнолдс, Дуейн Джонсън, Red Notice и шегите сред двамата
Грубите смешки сред Райън Рейнолдс и Дуейн Джонсън

Същински броманс

За информация - Даниел Крейг е на 53 и има пет кино лентата за Бонд зад тила си. Това значи, че надали продуцентите биха връчили ролята в огромните ръце на Скалата, само че пък знае ли човек...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР