След като седмици наред се гледаха влюбено и се прегръщаха

...
След като седмици наред се гледаха влюбено и се прегръщаха
Коментари Харесай

Ето я целувката, която всички чакахме във Фермата

След като седмици наред се гледаха влюбено и се прегръщаха край печката, двама от участниците във „ Фермата “ най-сетне смъкнаха задръжките. Строителят Виктор и някогашната стюардеса Цвети се целунаха буйно пред очите на останалите риалити герои, които озвучиха интимния миг с дюдюкания и овации, написа Woman. bg.



До сантименталната сцена се стигна, откакто барманът Ивайло предизвика Виктор да влезе в ролята на изпечен сваляч и да покаже възприятията си към хубавицата. Докато строителят се колебаеше какво тъкмо да направи, Цвети се приближи към него и първа го целуна. Вдъхновен от смелостта й, Виктор се хвърли назад към нея, притисна я в прегръдките си и я целува дълго и отдадено като в холивудски филм.

„ Колко е чиста тази обич! Всичко е толкоз същинско! Все едно и двамата са деца, които за първи път претърпяват това възприятие “, разяснява разгорещено Лора, най-младата участничка в риалитито. Още при започване на месеца стана ясно, че виктори Цвети не са безразлични един към различен. Виктор показа, че има другарка, ное държи младата жена в загадка, а във Facebook към момента се води "необвързан ".



След като влезе във "Фермата " и срещна напетата стюардеса, гайдарят не може да скрие възприятията си към този момент 30 дни. „ Направо не устоявам! Цвети е доста чаровна и кокетна. Невинната й несръчност по този начин сексапилно се вписва в стопанството “, разнежи се младият мъж, очевидно не запомнил за приятелката си. „ Олеле, ти си влюбен! “, разконспирира го предприемачът Пламен в първите дни на октомври.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР