След като се влюби в мъж, една жена смята, че

...
След като се влюби в мъж, една жена смята, че
Коментари Харесай

С какво жените привличат мъжете от различните зодии

След като се влюби в мъж, една жена счита, че знае тъкмо по какъв начин да го „ закове “ и да провокира взаимни усеща, само че от време на време даже и най-хитрата тактика не дава стремежи резултат. Астролозите споделят, че е доста значимо да се преценявате със зодиакалния знак на обичания, тъй като по този начин ще изберете верния " ключ " за всяко зодиакално семейство, просто би трябвало да знаете къде да търсите.

Овен

Любимата на Овен би трябвало непрестанно да го стимулира и да го въодушевява, непрестанно да работи върху себе си. Тези момчета са доста целенасочени и в случай че има почтена жена, която ги въодушевява и постоянно поддържа, те могат да се оправят с всевъзможни висоти.

Телец

Телците посредством допиране показват същинските си усеща. С него би трябвало да бъдете привързани и нежни, треперещи. Чрез взаимната обвързаност Телецът схваща, че е откровено обичан.

Близнаци

Близнаците харесват, когато с обичаната може да разисква нови тематики. Комуникацията за този знак е една от основните потребности, коства си да запомните това.

Рак

Ракът постоянно и във всичко би трябвало да бъде подкрепян. Жената му би трябвало да може да съпреживява, да поддържа и да не съди, просто би трябвало да сте наоколо..

Лъв

Лъвът е доста убеден в себе си и до себе си вижда същата жена. Високото самочувствие, способността да се показва и пази личното си мнение сигурно ще притегли вниманието му
Зодиите, които таят обиди
Тя ме заряза за кино среща с нейната другарка. Тя ме излъга за плана си. Отидоха на пътешестване, без даже да ме попитат. Всички тези ми...

Дева

За да се влюбите в мъж Дева, е значимо да погледнете в бъдещето с него, да можете ясно да планирате всички бъдещи събития.

Везни

Мъжът от този знак безусловно бяга от самотата и обича непрекъснато да усеща наличието на обичаната до себе си. Тя може да бъде заета със личен бизнес, главното е, че е на ръка разстояние.

Скорпион
Тези ЗОДИИ ще са доста щастливи през декември
Последният месец от годината всички свързваме с миризмата на мандарини, празнично въодушевление и доста дарове. Декември като че ли ни носи ч...

Когато очарова Скорпиона, една жена би трябвало майсторски да съчетае чертите на буен ухажор и лоялен другар.

Стрелец

У дамите Стрелецът постоянно ще оцени прелестното възприятие за комизъм и способността да се разсейва от проблемите и да се отпусне с другари. Трябва да можете да се смеете на себе си, на шегите на обичания си.

Козирог

Семейните полезности и ритуали са значими за Козирога. Предлагайте взаимни вечери в петък, прекарвайте празниците дружно. Човек няма да размени такова взаимно развлечение за нищо. Основното нещо е да можете да разнообразите свободното си време.
Тези хора необяснимо притеглят другите зодии
Овен Човек, който ти се подчинява. Хората, родени под знака на Овен, постоянно са привлечени от тези, които са подготвени да бъдат командван...

Водолей

Водолеят няма да устои на похищения върху свободата му. Трябва да сте близо, само че в никакъв случай не натискайте, не контролирайте. Важно е да цените интимността.

Риби

Дайте на мъжа Риби малко романтика и ще го завладеете. Той жадува за внимание, топлота и приятни изненади. Трябва да можете да поддържате диалози за обич в всекидневието - това е гаранция за щастливо бъдеще с вашия фаворит.

Всички тези препоръки не подсигуряват взаимни усеща, постоянно би трябвало да останете себе си, да не лъжете обичания си и да се опитате да извършите всичко, тъй че всекидневието и рутината да не могат да унищожат тръпката и топлината на възприятията.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР