След като се видя, че управляващите не могат да осигурят

...
След като се видя, че управляващите не могат да осигурят
Коментари Харесай

Разпада ли се парламентарното мнозинство?

След като се видя, че ръководещите не могат да обезпечат нужния кворум за работа на Народното събрание, най-логичният въпрос е - разпада ли се парламентарното болшинство?
Всякакви оправдания от страна на ръководещите са несъстоятелни, даже единствено от позицията на обикновената логичност, че те са ръководещо болшинство.

Наглостта, с която ръководителят на Народното събрание нарушава правилника, провокира опозицията да напусне пленарната зала и да изиска инспекция на кворума по отношение на идно гласоподаване, само че последва ново нарушение на правилника от страна на Караянчева.

Цветан Цветанов и Волен Сидеров бяха очевидно обезпокоени на дадения брифинг и не можаха да изложат състоятелни причини за изключителното гласоподаване отстраняването на шефа на здравната каса проф. Плочев. Нещо повече - ГЕРБ знаеха, че оферират освобождение на проф. Плочев в отсъствието на цяла парламентарна група, която чества своя набожен празник в лицето на Движение за права и свободи. Брифингът на ръководещите с грозни нападки от Волен Сидеров против журналиста Сашо Диков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР