След като се сблъска с първоначални проблеми, мрежата на Shiba

...
След като се сблъска с първоначални проблеми, мрежата на Shiba
Коментари Харесай

Shiba Inu и Dogecoin са изправени пред натиск; може ли скок от 220% на VC Spectra да възроди пазара?

След като се сблъска с първични проблеми, мрежата на Shiba Inu (SHIB), Shibarium, към този момент работи безпрепятствено. Въпреки това цената на Shiba Inu (SHIB) страда от мечия пазар.

Междувременно Dogecoin (DOGE) се търгува в диапазон, макар, че внезапно набъбна след преименуването на Twitter в X от страна на Илон Мъск.

Затова специалистите се насочиха към VC Spectra (SPCT) с нейния 220% скок , определяйки я като, имаща капацитет да се трансформира в една от най-хубавите криптовалути за възкръсване на пазара.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Обявен е нов механизъм за изгаряне на монети Shiba Inu, защото натискът за продажба се усилва

Мечият крипто пазар не беше благоразположен към втората по величина мемe монета в света. Дори най-голямата вест за Shiba Inu, обвързвана с стартирането на Shibarium на 17 август, не съумя да тласне цената на SHIB нагоре. Тъй като Shibarium се сблъска с първични усложнения, цената на Shiba Inu (SHIB) се сблъска с непрекъснат спад .



Новината за Shiba Inu на 4 септември за общия брой портфейли на Shibarium , надхвърлящ 1 милион , също не съумя да провокира влияние. На 5 септември водещият разработчик на Shiba Inu (SHIB) разгласи, че скоро ще бъде пуснат нов портал за изгаряне . Тези позитивни вести за Shiba Inu обаче не съумяха да се преборят с крипто зимата.

Shiba Inu (SHIB) е спаднала с 22.4% от цената си от $0.0000098 на 17 август. Към 5 септември Shiba Inu (SHIB) се търгува на цена от $0.0000076, без да се вижда отдих. Тъй като натискът от продажбите на Shiba Inu (SHIB) се усилва заради мечия пазар, специалистите са скептични във връзка с рентабилността му.

Може ли Dogecoin да доближи $1 след излизането на биографичния филм за Илон Мъск?

Общността на Dogecoin (DOGE) се носи на вълна от еуфория, откогато Илон Мъск разгласи ребрандирането на Twitter на X през юли 2023 година Мечият пазар обаче не беше благоразположен към Dogecoin (DOGE).

Освен това X (Twitter) закупи лиценза за консолидиране на криптовалутата в платформата на 29 август. Това докара до внезапен скок на цената на Dogecoin (DOGE) със 7%.

Dogecoin (DOGE) нарастна от $0.0626 до $0.0670 на 29 август . Това накара общността на Dogecoin да има бичи прогнози за цената на DOGE.

Скоро обаче мечките поеха надзор и Dogecoin (DOGE) също претърпя промяна. Въпреки позитивната прогноза за цената на DOGE, Dogecoin е понижен с 4.4% от своя връх на 29 август. Към 5 септември Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.0640 .

Прогнозата за цената на Dogecoin от специалистите е внимателно оптимистична, защото те чакат премиерата на биографичния филм за Илон Мъск през септември.

VC Spectra (SPCT): Ще съживи пазара през 2023 година?

Замислен като децентрализиран хедж фонд , VC Spectra (SPCT) е построена върху мрежата на Етериум . Това е и платформа за ръководство на активи и търговия, която автоматизира процесите на вложение и търговия посредством смарт контракти .

VC Spectra (SPCT) е изцяло транспарантен , либерален и отворен за всички план, без значение от географското местонахождение или финансовия генезис.

Потребителите могат да влагат в хедж фондове, ръководени от VC Spectra (SPCT) , като Alpha Matrix, Nexus, Quantum Ventures, Eclipse и Arbitrage Fund. Или пък могат да изберат да влагат в ICO на криптовалути или DeFi компании поотделно.

VC Spectra употребява токена SPCT като собствен личен управнически токен. Потребителите на платформата могат да употребяват SPCT, с цел да вършат покупко-продажби, да влагат, да заплащат такси за газ и да получават награди в платформата.

VC Spectra (SPCT) организира Етап 3 на обществената предварителна продажба на токена SPCT. В трети стадий SPCT се прави оценка на $0.025 за токен . Това, което даде вяра на специалистите и вложителите, е, че SPCT ще доближи $0.08 , когато предварителните продажби приключат. На тази цена вложителите на Етап 3 са позиционирани да получат възвръщаемост на вложенията от 220% .

С големите си облаги и полза, VC Spectra (SPCT) има капацитет да се подреди до най-хубавите криптовалута за вложение съгласно специалистите.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР