След като се разправи с Реал Мадрид на полуфиналите в

...
След като се разправи с Реал Мадрид на полуфиналите в
Коментари Харесай

“Контра”: Толкова ли е голяма разликата между Манчестър Сити и останалите в Англия

След като се разправи с Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионската лига, отборът на Манчестър Сити приключи по съвършен метод седмицата, вдигайки купата във Висшата лига на Англия. Триумфът на “гражданите ” на домашна сцена беше водеща тематика в следващото издание на “Контра ” - дискусионното предаване на Sportal.bg и Sportal TV .

Журналистите Даниел Любомиров, Красимир Гълъбов и Радослав Стойков обърнаха внимание на безапелационния рейд на футболистите на Джосеп Гуардиола, придружен от срив в резултатите на Арсенал. На фона на това Челси не стопира да разочарова и там сигурно се задава забавно лято.

Манчестър Юнайтед и Нюкасъл пък сякаш си подсигуряваха местата в Шампионската лига за сметка на Ливърпул, който не съумя да се оправи с Астън Вила. Брайтън също има мотив за наслада, тъй като ще играе в Европа.

В Испания Барселона стана първенец още преди време, само че акцентът през уикенда падна върху следващите прояви на расизъм по отношение на Винисиус Жуниор от Реал Мадрид. Какво би трябвало да се направи, с цел да няма повече такива произшествия?

На Апенините Наполи надделя Интер с 3:1 и по този начин Милан продължава да има шансове да приключи в топ 4. Изглежда, че това може да бъде допустимо единствено за сметка на “нерадзурите ”, което пък би се трансформирало в нещо като реванш за провалянето в Шампионската лига.

В същото време Бундеслигата е на прага на това да има нов първенец за първи път от десетилетие насам, откакто Борусия (Дортмунд) съумя да задмине Байерн (Мюнхен) с 2 точки при оставащ по един мач.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР