След като се разправи с живата история на ретро гейминга

...
След като се разправи с живата история на ретро гейминга
Коментари Харесай

Онлайн играта с Nintendo Switch започва в края на септември

След като се разправи с живата история на ретро гейминга и прати по дяволите години на старания в събирането и поддържането на един неповторим гейм списък, Nintendo разкри, че онлайн играта със Switch ще започва през втората половина на септември.
Абонаментът за онлайн услугата ви дава опция за мултиплейър игра в заглавия като Splatoon 2, Arms, Mario Kart 8 Deluxe и Mario Tennis Aces. Вълнуващо и има-няма с десетилетие закъсняло наслаждение.

Освен това, ще получите и достъп до типичен Nintendo Entertainment System игри като Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda и Dr. Mario с онлайн режим. Кой ще желае да играе онлайн на игри на 30 и повече години, това не е напълно ясно.

Накрая, абонаментът ви дава и опция да съхранявате сейвовете си със Save Data Cloud – функционалност, която през днешния ден е наложителна и още е умопомрачаващо по какъв начин не бе включена в конзолата от самото ѝ начало. Е, в този момент най-малко ще може да си върнете сейвовете, в случай че вашият Switch се повреди.

През мобилното Nintendo Switch приложение ще получавате специфични предложения и информация за игри. Защото няма нищо по-вълнуващо от това в 2018 година конзолата ти да не може да ти ги дава сама и да би трябвало да гледаш непрекъснато телефона си.

А в този момент да поговорим за парите. Месечният абонамент е 4 $, за три месеца онлайн играта със Switch ще ви коства 8 $, а за година – 20 $. Семейният проект за осем души коства 35 $ годишно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР