След като се разделиха с партията Слави Трифонов Има такъв

...
След като се разделиха с партията Слави Трифонов Има такъв
Коментари Харесай

Бивши депутати от ИТН стягат нова коалиция

След като се разделиха с партията Слави Трифонов " ИТН ", някогашните депутати Ива Митева и Любомир Каримански провеждат нов план – обединена коалиция „ Заедно “. Това излиза наяве от публично известие, в което се анонсира представянето на обединението и което ще е във вторник от 10:00 ч в пресклуба на Българска телеграфна агенция. Euronews Bulgaria потърси Митева и Каримански за повече информация, само че и двамата не дадоха отговор на телефонните позвънявания.

Ива Митева дълги години работи като специалист в една от най-важните парламентарни комисии – правната, а откакто Има Такъв Народ влязоха в Народното събрание беше издрана за ръководител на две Народни събрания - 45-ото и 46-ото. В идващото пък бе заместник-председател, а откакто групировката на Трифонов въобще не влезе в Народното събрание, то Митева се върна на работа в администрацията.

Любомир Каримански беше претендент на Има Такъв Народ за шеф на Българска народна банка, а като народен представител ръководеше основната бюджетна комисия. В момента е консултант на служебния министър на финансите. И Каримански, и Митева не бяха членове на партията на Трифонов, а участваха в изборите от гражданската квота.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР