След като се разделиха окончателно и по желание на боксьора,

...
След като се разделиха окончателно и по желание на боксьора,
Коментари Харесай

Потресаващи чатове между Андреа и Кобрата

След като се разделиха дефинитивно и по избор на боксьора, Пулев освен се събра с новата си жена Розали Петрова

Историята сред Андреа и Кубрат Пулев от ден на ден може да се употребява за сюжет на нискобюджетен холивудски сериал. Защото това към този момент не наподобява на любовна история.

След като се разделиха дефинитивно и по избор на боксьора, Пулев се събра с новата си жена Розали Петрова. Самият той се похвали с новия си живот и семейство - направи го обществено и съобщи, че Андреа от дълго време е в предишното.

Наскоро Андреа обаче извади многозначителни чатове с Пулев?! Да, не е изписала името му, а единствено буквата К. Съдържанието им тя разгласява в Инстаграма си, само че бързо изтри обявата си.

Тези, които са съумели да прочетят чатовете, тдърдят по какъв начин К. й написа, че е изхвърлила всичките му движимости, а някой ден те ще й липсват. Следват две пропуснати телефонни позвънявания към 1 след среднощ, а след това текстово известие: " Отвори! ". Което демонстрира, че индивидът, написал СМС-а, се намира пред входната й врата. Следва и " Лелее, блокира ме ", още веднъж от страна на К.

И това в случай че не са странни връзки...
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР