След като се раздели със Златка Райкова преди по-малко от

...
След като се раздели със Златка Райкова преди по-малко от
Коментари Харесай

След раздялата със Златка Райкова: Георги Валентинов удари дъното

След като се раздели със Златка Райкова преди по-малко от година, Георги Валентинов е безусловно като отвързан. В оборотните нощни клубове, където постоянно е забелязван, той освен води деен нощен живот, само че и сменя дамите една след друга със забележителна скорост.
По всичко наподобява, че ММА боецът въпреки всичко претърпява много мъчно раздялата си с плеймейтката, макар че твърди противоположното.
В някои от интервютата, които даде след края на връзките си със Златка Райкова, Валентинов настойчиво се мъчи да убеди, че към този момент му е надалеч по-добре, в сравнение с, когато плеймейтката бе до него, написа show.blitz.bg. Действията и държанието му обаче, напълно не издават това.
 След раздялата със Златка Райкова: Георги Валентинов удари дъното

В същото време пък Златка Райкова не стопира да показва щастието, което изживява сега с Благой Георгиев, който от дълго време назовава „ огромната ми обич “. Известно е, че Благой и Георги бяха другари преди обаче да си разменят дамата.
„ Не излиза от заведенията той. Напива се. И всякога е с друга бръмчалка ”, разясняват някои от присъстващите в клуба, където най-често може да бъде видян Георги Валентинов. И прибавят: „ Момичетата, които се въртят към него, наподобяват съвсем на проститутки. Паднал е доста ниско! ”
Припомняме, че още до момента в който имаха връзка, Златка Райкова и Жоро Валентинов са имали не една или две раздели във времето. Последната обаче, както добре се видя, се оказа и дефинитивна, освен това тя пристигна малко след предлагането за брак, което ММА боецът насочи на Злати в предишния сезон на „ Като две капки вода ”, където тя взе участие. Въпреки че плеймейтката сподели „ ДА “, след това сантименталната приказка завърши с цялостно крушение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР