След като се раздели с младия й приятел, Екстра Нина

...
След като се раздели с младия й приятел, Екстра Нина
Коментари Харесай

Изхвърли я като куче: Младото гадже на Екстра Нина й събра куфарите

След като се раздели с младия й другар, Екстра Нина се завръща в България. Тя живееше с 20-години по-младия Адил и твърдеше, че з а любовта няма възраст. Оказа се, че не е тъкмо по този начин. Разликата в годините се оказала пагубна за връзката. Сега 60-годишната позабравена певица е принудена да си търси работа в България. В Турция се препитаваше с участия в заведения, където пееше балкански и съветски песни. Кариерата си в България е занемарила, откакто на пазара се появиха по-млади и амбициозни девойки, които са подготвени на всичко, с цел да съумеят и да станат известни.

Нина се завръща дефинитивни в родината. Тя към този момент има един провален брак в България. За да избяга от неуместните въпроси, изпълнителката споделя, че родината доста й липсва.

Въпреки, че е на напреднала възраст, певицата се грижи за себе си. Прекалява обаче с филърите на фотосите в обществените мрежи.

Екстра Нина бе едно от най-силните имена в лекия род преди години. Артистичният й псевдоним се ражда когато работи в Сърбия преди години. С думата „ екстра “ оценявали осъществяванията й. В България стартира кариерата си с това име. За малко го махнала, само че схванала, че единствено като Нина не е атрактивна.

Инфо: hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР