След като се разбра, че Ивет Лалова е бременна с

...
След като се разбра, че Ивет Лалова е бременна с
Коментари Харесай

Бременната в петия месец Ивет Лалова ражда момче

След като се разбра, че Ивет Лалова е бременна с първа рожба остана неуточнен въпроса какъв е пола на нероденото й дете. Нейни близки издадоха тайната, че бебето ще е от мъжки пол и ще се появи тази пролет, през април.

Съпругът на Ивет, италианецът Симоне Колио разгласява обща фотография с бременната си половинка. На която той целува наедрялото й коремче и зарадва феновете на   обичаната от всички спринтьорка.

Ивет Лалова предходната година претърпя тежка загуба. Почина татко й Мирослав. Който също бе лекоатлет, а и първенец в родината си като през 1966 става притежател на  медал в дисциплината тичане на 200м и на щафетата четери по 100 м. Носител е и на сребърно отличие в дисциплината тичане на 100 м.

Заради баща си Мирослав и майка си Лили, тя взема решение да следва техния път и се отдава на атлетиката и то с нечуван триумф. Самата Ивет е отгледана на стадиона. А забавна детайлност е, че със Симоне научават богатствата новина, че ще най-бързата бяла жена е бременна също на стадиона. Ивет няма никакви терзания от възрастта си, 39 години, че всичко ще е наред с раждането на бебето и няма самообладание да гушне първата си рожба.

Автор:Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР