След като се прибрали у дома той изпратил снимките на

...
След като се прибрали у дома той изпратил снимките на
Коментари Харесай

Не И Това! Баща Щракна Дъщеричката Си, Но Когато Видя Снимката Побеля От Ужас! Шокиращи Снимки!

След като се прибрали вкъщи той изпратил фотосите на брачната половинка си и едвам тогава забелязал на фрагментите нещо доста необичайно и ужасно - зад краката на момиченцето се виждат черни ботуши и панталони.



Но това още не е всичко... Ако се вгледате още по-внимателно, ще видите зад фланелката на момиченцето част от ръкав на светлосиня риза.



Бащата твърди, че по време на фотосите момиченцето е било единствено и че не е употребявал фотошоп или различен графичен редактор.

" Близо до това място има заровени самураи, написа Блиц. Възможно е духът на един от тях до ден сегашен да стои на брега и да се вглежда в безкрайността на морето ", разяснява той.

След като фотосите се появиха в мрежата незабавно се нароиха и разнообразни версии какво може да бъде това. Най-популярно стана догатката, че в обектива е попаднал фантом на боец от Втората международна война.

Ho някои консуматори много скептично реагират на шумотевицата към фотографията. Те считат, че обувките са единствено оптична заблуда, основана от самобитната игра на светлината измежду скалите.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР