След като се прибрал Релиу разбрал, че е обявен за

...
След като се прибрал Релиу разбрал, че е обявен за
Коментари Харесай

Потрес! През 1992 Константин Забягна В Турция, Обявиха Го За Мъртъв! Днес Се Върна От Отвъдното, Няма Да Повярвате Какво Се Случи!

След като се прибрал Релиу схванал, че е разгласен за мъртъв преди доста години. Съпругата му от дълго време уредила отначало живота си с италианец и не отговаряла на позвъняванията му, а щерка му била в Испания. Брат му също напуснал родното място и нямал връзка с него.

Съседите му научили, че е умрял от брачната половинка му. Тя разказала, че Релиу е измежду жертвите на разрушителното земетресение в Турция през 1999 година, когато починаха над 17 000 души. Всъщност, той в действителност е бил тежко ранен тогава и споделя, че имал голям брой счупвания, само че е оживял.

Релиу подал тъжба в съда в североизточния град Васлуй, само че негов представител обяснил, че е просрочен с обжалването.

„ Аз съм публично мъртъв, макар че съм жив, нямам приходи и тъй като съм разгласен за мъртъв, не мога да направя нищо “, разяснява Константин Релиу.

Сега 63-годишният мъж желае да се върне в Турция, само че за задачата би трябвало да си върне самоличността. Той обаче няма и пари, с цел да наеме юрист и да желае ново произвеждане в съда. От локалната община дали обещание казусът да бъде позволен, а Релиу да получи безвъзмездна правна помощ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР