След като се представи блестящо на последната битка за индивидуален

...
След като се представи блестящо на последната битка за индивидуален
Коментари Харесай

Дани произнесе тежка присъда за “Сървайвър”: Коварно отражение на реалността!

След като се показа ослепително на последната борба за самостоятелен имунитет в приключващия сезон на “Сървайвър ” Дани показа нещо доста прочувствено. Думите му несъмнено са предиздвикали доста фенове да се замислят какви полезности в действителност пропагандира шоуто за оцеляване.

“Това е подло отражение на действителния живот! ”, съобщи Дани, който преди този момент завоюва и примамлива премия в не по-малко оспорвана игра. Той се оказа много смутен от обстоятелството, че на процедура би трябвало да се обърне против хората, които най-вече харесва, с цел да оцелее. Тази рационалност съгласно него го лишава от положителни връзки с хората към него.



“Трябва да гласоподавам единствено против мощни играчи. Тино, Чефо, Павката - това са хората, които усещам най-близо, с които желая да чествам, само че би трябвало да съм против тях, с цел да продължа. Не мога да се оставя на сантимента в играта... Тежко ми е малко ”, призна играчът в прочувствена изповед, откакто се избави от номиниране.



Изненадващо или не, думите му провокираха доста дълбока реакция в различен от сървайвърите - Ермина. Тя не съумя да спре сълзите си и призна, че думите на Дани са тежки и надълбоко са я трогнали. Според Ермина обстановката в риалитито за оцеляване провокира в нея неща, които не харесва. “Трябва да бъдеш лакомец ”, призна една от най-силните участнички в този сезон.



Тя обаче евентуално бързо се е ободрила, тъй като откри прикрит кумир. Той я избавя от номинации и дава късмет да продължи играта, по опция още веднъж в двойка с Цецо. Той обаче е прекомерно допустимо да бъде изпъден, тъй като няма никакво преимущество.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР