След като се покри след погрома на изборите, Слави Трифонов

...
След като се покри след погрома на изборите, Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави разкри какъв есемес му пратил Петков за ареста на Борисов

След като се покри след погрома на изборите, Слави Трифонов се появи на екран в личната си телевизия във времето, в което се излъчва " Вечерното Шоу на Слави ", което от дълго време води Иво Сиромахов.

Трифонов се появи в ново предаване, което преди дни самият той показа. Неговото име е " Нещо персонално ".

Целта на това предаване е, в случай че се получи несъмнено, един прям диалог, в който хората, в някаква степен, да научат през какво минахме, в случай че им е забавно. Ако не им е забавно, няма да го гледат.  А виждаме единствено теб, тъй като ти си всичко, което сме правили. Да кажем 95 %, останалите 5 % сме едни „ дребни нещастни пчелички ”., изясни Тошко Йорданов на въпрос на шефа си за какво той се усмихва, без да го хващат камерите. 

На въпрос на Тошко Йорданов обвързван с ареста на Борисов, Слави описа следното: 

" По това време аз бях на ресторант, в който вървя да вечерям, тъй като ми е самотно да си сготвям у дома самичък. По-скоро нервира ме да мия чиниите. Иначе на драго сърце си сготвям и мога да го върша. И бях в този ресторант, в който нормално вечерям. Бях самичък. Там е скатано, за мен комфортно, няма доста хора.

В момента, в който излизам, откривам, че към ресторанта е цялостно с полиция. Това доста ме изненада. Моите сътрудници, с които поддържам връзка и вечерям ги попитах защо става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям живее някогашният министър на финансите Влади Горанов.

Тогава разбрахме, че по новините са споделили, че стартират арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. Тогава видях, че съм получил известие от Кирил Петков на телефона си. Ще го изтъквам по памет, беше нещо от сорта: „ Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова ”. Това беше, в малко известие. Това беше и аз като един естествен фен гледах всичко друго като хората по малкия екран ", върна се обратно шефът на Има Такъв Народ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР