След като се насладил на интелектуалните й бисери той я

...
След като се насладил на интелектуалните й бисери той я
Коментари Харесай

Бум! Не Е Слави Трифонов! Вижте Кой Известен Бг Милионер Глези Нора Недкова В Монако! Изтекоха Снимки, Та Това Е Самият

След като се насладил на „ интелектуалните й бисери ” той я завел на интимна вечеря в скъпарски ресторант. После двамата помачкали известно време чаршафите.

Сега към този момент плеймейтката е в ново легло и с нов баровец. Той е един от най-богатите български капитани на яхти. Казва се Иван Георгиев и е от същия град като Нора Недкова – Варна. Именно в тузарско заведение в морската столица двамата се опознали и към този момент от месец за гаджета.

И една от най-одумваните всемирски двойки, които будят злоба. Колежките й и певиците се дивят и завиждат на моделката, тъй като е съумяла да оплете в мрежите си милионера, който се радва на тлъста банкова сметка.

И не стопира да глези Нора. Той бил от Варна, само че имал първокласни жилища в Ница и Монако. Двамата се щракнаха от тузарски локал в Монако и след това се снимаха в едни от най-оборотните нощни заведения в столицата.



Боровецът задоволява и най-малките прещевки на Нора, а единствено най-личния му автомобил коства 200 000 евро с екстрите.

Капитанът на яхти е почитател на първокласния живот, хубавите дами и бързите коли, излиза наяве от профила му в обществените мрежи. Колежки на плеймейтката разясняват със злоба, че това е най-успешния й мъжки трансфер, написа разкрития.ком.

След като за последно се говореше, че мачка чаршафите със Слави Трифонов, в този момент той е преместен в леглото от милионера Иван Георгиев.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР