След като се наложи да влезе в болница с диагноза

...
След като се наложи да влезе в болница с диагноза
Коментари Харесай

Украинският президент се похвали, че е оздравял от коронавирус

След като се наложи да влезе в болница с диагноза COVID-19, украинският президент Владимир Зеленски заяви в формалния си профил във Фейсбук, че към този момент е излекуван. Той има негативен PCR тест за вируса.
" Най-накрая имам негативен резултат от теста за ковид. Трябва да разберем новите опасности и да се грижим за себе си допустимо най-вече. За да разберете, медицинските маски, самоизолирането, общественото разграничаване, уравновесените витамини стратегии, спортния режим са наложителни в този момент. Всичко това е доста значимо и всичко това дружно ни дава вяра. Както и да е, през днешния ден към този момент съм на работа. Денят ще бъде претрупан, само че съм толкоз разчувствуван да вляза в естествена работа ", Зеленски, като придружи известието с видео.
 И украинският президент Зеленски с COVID-19 И украинският президент Зеленски с COVID-19
Украинският президент Владимир Зеленски съобщи в понеделник, че е дал позитивен тест за новия ковид, само че се е чувствал добре, пре...
На 9 ноември Зеленски разгласи, че е инфектиран с COVID-19, а на 12 ноември бе признат в болница.
На 21 ноември държавното управление на Украйна стартира да създава проект за въвеждане на цялостен локдаун в страната, показва lenta.ru, откакто от 11 ноември там работи карантина за почивните дни - тогава работят единствено питателните магазини, аптеките и градският тарнспорт. Това провокира редица митинги.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР