След като се извини публично на Александра Гърдева в профила

...
След като се извини публично на Александра Гърдева в профила
Коментари Харесай

Алекс и Ергенът хванати в крачка броени дни преди финала СНИМКИ

След като се извини обществено на Александра Гърдева в профила си в Инстаграм за това, че не я отбрани от нападките на Виктория Капитонова, най-желаният ерген у нас, Виктор Стоянов, предложения дамата на кафе в центъра на София.

Двамата бяха хванати да си приказват сладко в заведението от случен минувач, който разгласява фрагмента във Facebook групата на почитателите на риалитито.

За момента двамата резервират безмълвие по тематиката дали са преоткрили връзките си.

Припомняме, че в последните дни настойчиво се заприказва, че от трите финалистки във формата - Дениз, Александра и Виктория, точно Алекс е определена за дама на сърцето на Виктор. Според близки до предаването обаче психоложката се отхвърля в последния миг афектирана от обстоятелството, че Виктор не подхваща по-сериозни ограничения против Виктория Капитонова, която в последния епизод на " Ергенът " заля Алекс с чаша шампанско.

Гърдева очакваше Виктор да заеме страна, само че той остави Виктория и реши да се сбогува с Деница.

В резултат настойчиво се заприказва, че Алекс напуща предаването по свое предпочитание в последния миг и Дениз печели служебно заветната последна роза. Доколко са правилни слуховете, ще покаже идният край на телевизионния формат.

Дали и по какъв начин ще се развият отнощенията сред Алекс и Виктор в действителния живот, отвън светлината на прожекторите, следва даразберем.









Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР