След като се изказа по темата за градския транспорт в

...
След като се изказа по темата за градския транспорт в
Коментари Харесай

Карлос Контрера към хората около Манолова: Влиза ли ви се в ролята на латексов контацептив за кефа на една кукувица?

След като се изрече по тематиката за градския превоз в София (неуспешно, неубедително и със заекване), в този момент социалисти и следовниците на Манолова са подготвили нов пърформанс – този път с въвличането на публичния транспорт на пасажери в низ от кавги. Целта е ясна – да се основава безпорядък и напрежение на всички места. Стар троцкистки способ – изнасяме гражданска война. Това съобщи общинският консултант и ръководител на транспортната комисия в Столичната община Карлос Контрера.

"В ролята на „ потребни идиоти “ този път са готови няколко десетки души от един полуфантомен профсъюз в столичния превоз, който да обезпечи пушечното месо, т.е. масовката. Открай време „ Позитано “ и въпросната госпожа Манолова мощно желаят да се месят, бъркат и употребяват за свои цели градския превоз на София. И в този момент се прибягва до познатат и от преди формула да се изкарат едни 20-30-50 човекаот общо 4000-5000 души, работещи в градския превоз в столицата, да викат пред постройката на „ Московска “ 33, да дойдат телевизионните камери и хоп, да създадем скнадал ", разяснява още Контрера.

Във връзка с готвената акция той посъветва:

"Един съвет към тези, които на 1-ви октомври или малко по-късно ще излязат да подвигат джангъри пред общината с жълти жилетки и да желаят 1800 лева учредена заплата – замислете се дали не сте използвани. Влиза ли ви се в ролята на латексов контацептив за кефа на няколко червени софийски гаулайтери от ул. „ Леге “ или поради една алена кукувица? Смятате ли, че на фона на всички компликации, столичани ще погледнат на вашите претенции с положително око?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР