След като се е очертала коалиция между БСП и ГЕРБ

...
След като се е очертала коалиция между БСП и ГЕРБ
Коментари Харесай

Денков пита: Защо да ходим на избори, нека БСП и ГЕРБ правят кабинет сега

След като се е обрисувала коалиция сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ след лидерската среща, инициирана от социалистите, е безсмислено да се върви на избори, като двете партии могат да създадат ръководство още в този момент. Такова мнение изрази в коридорите на Народно събрание минути откакто водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че ще върне несбъднат мандата на президента Радев, депутатът от " Продължаваме промяната " Николай Денков.

" Това, което се случи през днешния ден, е натурален свършек на това, което видяхме през цялото време на това Народно заседание. Както първото гласоподаване беше обвързвано с избора на ръководителя на Народно събрание от тези партии, по този начин поредно в най-важните гласувания бяха дружно - да напомня Изборния кодекс, по този начин през днешния ден смениха ръководителя на Сметната палата, събраха се дружно и споделиха: След идващите избори ще управляваме дружно ", направи ретроспекция на късия живот на Народното събрание Денков.

И попита - за какво изобщо би трябвало да вървим на избори, откакто Българска социалистическа партия и ГЕРБ желали да ръководят дружно? " Защо не го създадат в този момент? "

В дребното оставащ живот на актуалното 48-о Народно заседание било значимо да се одобряват законите по Плана за възобновяване и резистентност, включително и правосъдната промяна.

" Между другото това да върнат в понеделник мандата има своята логичност поради това, че няма да имат поддръжка, само че въпреки това дава доста положително опрощение да не бъдат признати най-важните промени ", разяснява още депутатът от " Промяната ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР