След като се борим с още една година на инфлация,

...
След като се борим с още една година на инфлация,
Коментари Харесай

Аз съм професионалист в събирането на подаръци — благодарение на инфлацията, тази Коледа всичко е въпрос на практични подаръци

След като се борим с още една година на инфлация, сриваща бюджета, е по-вероятно да си подаряваме неща, от които в действителност се нуждаем това Коледа, съгласно професионален берач на дарове.

Лизи Скоулс, на 28 години, работи за компания за корпоративни дарове в Обединеното кралство, като избира идеалните дарове за клиенти.

И защото сезонът на пакетиране на дарове е в разгара си, Скоулс сподели на SNWS, че вижда по какъв начин хората трагично трансформират целите си, поставяйки практичните дарове в горната част на описите си, а не несериозните безделници, които в последна сметка ще събират прахуляк - в случай че не го създадат приключват напряко в кошчето.

Желанието за понижаване на отпадъците — заедно с по-леките портфейли — може да докара до смяна на целите, сподели Скоулс.

Тя чака да види повече дарове за „ ръка за помощ “ — кошници с храна, абонаментни услуги за подготвена храна или даже безвъзмездни визити от озеленител, което може да бъде избавление за някой, който се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР