След като Сашо Кадиев и новата му любима – Ивелина

...
След като Сашо Кадиев и новата му любима – Ивелина
Коментари Харесай

Сашо Кадиев избяга от жените си чак в Австрия

След като Сашо Кадиев и новата му обичана – Ивелина Чоева, се събраха за малко на родното море и се щракнаха за спомен с някогашната жена на артиста – Таня, двамата влюбени още веднъж се разделиха. Водещият на „ Преди обед ” отпътува за Австрия в мъжка компания, а младата му и апетитна половинка за следващ път бе оставена да се оправя сама с живота. Таня остана на морето в компанията на някогашната си свекърва – Катето Евро.

Не е ясно по какъв начин е изкарал Кадиев в компанията на някогашната и настоящата си жена по едно и също време, само че дни след си направи паметната обща фотография с тях, той обърна тил на всички дами в живота си. Звездата потегли за Австрия, оставяйки в България и някогашната си половинка, и актуалната, и щерка си, и майка си. Той сподели в обществените мрежи какъв брой добре си изкарва времето в компанията на  мъже. Водещият на „ Преди обед ” обикаля по музеи и галерии, разисква тематики към българската и международната просвета, даже съумя да цъфне на танцово празненство, въпреки и без партньорка за танци. В същото време красивата моделка Ивелина, наподобява, си е тръгнала от морето и към този момент е в София. Тя с носталгия си спомня ваканцията, която изкара с приятелки в Гърция, преди да замине в обичания си за Черноморието и да се срещне с Таня.

Самата Таня, която отдава чартърен каравани на морето, посрещна обичаната си някогашна свекърва – Катето Евро. Актрисата в никакъв случай не е крила какъв брой доста обича майката на единствената си внучка, като в това време настойчиво се въздържа да разяснява новата снаха. Тя сподели със фотоси в инстаграм какъв брой добре си изкарва времето с Таня и дребната си внучка Кати. Това бе разчетено като поредна проява от страна на Катето Евро, че не утвърждава новата връзка на сина си и избира той да се върне при своята предходна жена, писа Уикенд.

Голямата въпросителна в цялата история е какво кара Сашо Кадиев да е толкоз сигурен в себе си, че да остави цяло лято сама своята другарка – манекенка? Момичето към този момент наподобява доста влюбено в артиста. Но нищо чудно скоро да се почувства прекомерно самотно, с цел да продължава да се вижда с него единствено когато той няма други задължения. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР