След като самолет се разби в отдалеченото сърце на планините

...
След като самолет се разби в отдалеченото сърце на планините
Коментари Харесай

Истинска история за жертвите на катастрофата на обществото на снежната катастрофа на Netflix, които оцеляха с човешка плът

След като аероплан се разруши в отдалеченото сърце на планините Андите, оживелите бяха принудени да положат крайни старания, с цел да оцелеят - в това число канибализъм.

Преди повече от 50 години уругвайският полет 571 се приземи ужасяващо спешно на отдалечено място и пасажерите се оказаха блокирани без средства да се върнат вкъщи. Забележителната история е една от най-великите истории за оцеляване на предишния век и в този момент е превърната в драма на Netflix, Society of the Snow.

Филмът от 2024 година, номиниран за Оскар, е драматизиран, с цел да изобрази мъчителната действителност за това, което се случи с тези, които умряха и оцеляха през 1972 година Може би най-натрапчивият и спорен детайл от същинската история е невъобразимото решение, което мъжете трябваше да вземат, с цел да се изхранват - с телата на приятелите си.

На 13 октомври 1972 година полет с 45 души на борда напуща Уругвай, с цел да пътува до Чили. Пътниците бяха формирани от тима по ръгби на Old Christians Club в Монтевидео...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР