След като само преди седмица актрисата от Откраднат живот Диана

...
След като само преди седмица актрисата от Откраднат живот Диана
Коментари Харесай

След Диана още известни жени признават, че са били насилвани

След като единствено преди седмица актрисата от " Откраднат живот " Диана Димитрова показа в своя фейсбук профил, че е била жертва на принуждение от собствен сътрудник, известната спортистка Надя Младенова също се осмели да признае за случилото се с нея.

В обществените мрежи тя описа, че преди 5 години върху нея е упражнено принуждение от неин съотборник от националния тим по шотокан карате и посочи, че не е имала връзка или спор с него.

" Малко откакто се възвърнах от изкаран вирусен менингит през 2017-та, си направих среща с две от моите съотборнички, с цел да се забележим. Бяхме се разбрали да се срещнем в пицария в центъра. Той пристигна дружно с едната от тях, с цел да хапне с нас, аз нямах нищо срещу. Все отново бяхме съотборници от много години. Понеже бях почнала да пиша онлайн блог, подхванахме тематика за него. Първата ми публикация разглеждаше спорта при децата в карате и други спортове. Моя позиция за протичащото се. В един миг осъзнах по какъв начин той стартира да спори с мен за тази публикация. След като няколко пъти го помолих да спрем да приказваме по тематиката, тъй като виждах, че се изнервя, той ме удари с опакото на ръката през лицето и ми сцепи устната. След това стана и си потегли, псувайки ", описа Надя в своя профил.

 Аз бях в потрес и не знаех по какъв начин да постъпя. Накрая се разделихме и се прибрахме. Бях на косъм и аз да си замълча като дамата, която показа своето принуждение обществено предходната седмица. Добре, че беше сестра ми тогава да ми каже:

“Длъжна си да направиш нещо по въпроса, може и доста други като теб да са си замълчали. Кой знае още какъв брой ще си замълчат. ” Права беше. Тогава взех решение да подам тъжба против него. Извадих си здравно и го направих. Дори споделих на моите съотборнички, че ще дам имената им за очевидци, само че в случай че считат, че не би трябвало да свидетелстват, това е тяхно решение. Аз ще направя това, което считам за редно ", добави тя и посочи, че едната причина да спре да тренира карате е тъкмо този случай.

Надя призна, че е отделила дълги години в работа с терапевти.

" Знам, че аргументите един човек да предизвиква болежка е тъй като на него му е била породена болежка. Разбирам. Всичко разбирам и одобрявам. И даже прощавам, въпреки и никой да не ми е изискал амнистия.

Приех и простих и това, че огромна част от съотборниците ми схванаха за това и го одобриха за нещо обикновено ", написа още тя в своя пост.

" Знаете ли, скоро се замислих над една фотография от нета, по какъв начин на детската площадка при мама дотичва едно разплакано момиченце, тъй като едно момченце я е дръпнало за косата или спънало, и майката споделя: “Не плачи миличка, той прави по този начин, тъй като те харесва ”. Така се научаваме да поносим принуждение. Защото очевидно по този начин ни демонстрират, че ни харесват ", вметна тя.

Като умозаключение спортистката показа, че смяната може да пристигна от нас като общество и заяви името на своя принудител:

" Между другото, този човек се споделя Силвестър. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР