След като само преди броени дни в Пловдив се проведе

...
След като само преди броени дни в Пловдив се проведе
Коментари Харесай

Пропуснахте Пловдив? Започна записването за Велико Търново Оупън


След като единствено преди броени дни в Пловдив се организира първият шампионат за годината от веригата на форума на „ Тенискафе “, към този момент тече усилена подготовка за втората конкуренция през сезона.

От Пловдив се насочваме към Велико Търново, където основният уредник Alex-VT даде поръчка, че можем да чакаме най-добре квалифицираните кортове. Обещанието е съществено, тъй като тези в Пловдив бяха на чудесно равнище.

И по този начин – Велико Търново Оупън ще се организира сред 10 и 12 юни , записването към този момент стартира, а искащите за присъединяване са доста, тъй че не се чудете прекомерно дълго.

Арена на мачовете сред най-хубавите тенисисти измежду участниците във форума на „ Тенискафе “ ще бъде Спортен център „ Хемус “ в един от най-красивите български градове.

Отново ще има обичайните формати на сингъл за мъже и дами, мъжки, женски и смесени двойки с групова фаза, последвана от елиминации. Мачовете ще започват още в петък за тези, които имат опция да дойдат тогава. В 14:30 часа ще се изтегли жребият, а в 15 борбите на корта стартират.

Разбира се, тези, които нямат опция за петък, ще могат да се причислят в събота заран, когато дуелите са от 9 часа.

Празничната вечеря в събота ще бъде на нормалното място – ресторант „ Ловна среща “.

Таксата за присъединяване е 40 лв., а крайният период за записване е 6 юни. Желаещите да вземат участие могат да заявят желанието си на Alex-VT, като се свържат с нея на телефон 0882030032.

Повече за това какво може да очаквате от шампионата ще разберете от публикацията ни, отдадена на Пловдив Оупън:

Plovdiv Open – един пълностоен уикенд с доста тенис и положително въодушевление
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР