След като само преди броени дни обърнахме внимание за дръзкия

...
След като само преди броени дни обърнахме внимание за дръзкия
Коментари Харесай

Ирина Шейк се появи по бельо в Кан

След като единствено преди броени дни обърнахме внимание за дръзкия избор на дрехи на Ирина Шейк в Кан, тя сякаш реши да ни покаже, че може да бъде и още по-шокиращо секси. Защото моделът не се подчинява на никакви правила и за следващ път потвърди, че основава свои лични. Визията й в Кан несъмнено може да бъде разказана единствено с една дума - рискована.

След оскъдния тоалет от две елементи от Mowalala, състоящ се от семпло горнище, което едвам покрива гърдите и прозрачната бяла рокля  без сутиен, Ирина Шейк беше видяна да излиза от хотела си в Кан в тоалет, който не оставя доста на въображението. Този път най-малко беше поставила сутиен.



Роклята ѝ се състои от транспарантен шифон с подобаващи ръкавици и чорапи без пръсти, носен върху мрежест сутиен, закрепен с железна закопчалка, плюс бикини. 

Явно Шейк не не помни и за блясъка, което изисква едно такова събитие, защото носи украшение със скъпоценни камъни, което се разгръща по цялото й деколте, създавайки илюзията за огърлица. Тя приключва визията със слънчеви очила, високи обувки и блестящо червени устни.



" Просто го направи ", написа моделът под серията от фотоси в Instagram на дръзкото си облекло. И по всичко проличава, че се гордее с метода, по който наподобява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР