След като само преди 6 дни, на 28 декември 2017

...
След като само преди 6 дни, на 28 декември 2017
Коментари Харесай

Софиянци искат от Фандъкова ремонт на ремонта на Искърско шосе

След като единствено преди 6 дни, на 28 декември 2017 година, кръстовището на столичния бул. " Искърско шосе " и улица " Димитър Пешев " беше асфалтирано, пътят към този момент се разрушава.

За това сигнализират поданици на кварталите " Дружба " 1 и 2, които показват своето отвращение от следващия фалшив ремонт и следващото източване на средства от столичните данъкоплатци.

Ето по какъв начин наподобява кръстовището на бул. " Искърско шосе " и улица " Димитър Пешев ", откакто същият сектор е асфалтиран на 28 декември 2017 година.



" В задачата се пита: Кой по този начин качествено ремонтира? Колко се усвои с това фиктивно асфалтиране? Има ли гаранция за ремонта и в случай че има - дали е по-дълга от три дни? Докога... ", показват ядосаните софиянци.

В писмо до кмета на Столична община Йорданка Фандъкова и кмета на Район Искър Ивайло Цеков жителите са безапелационни, че неприятното положение на преди малко ремонтирания път, както и положението на тротоарите и тяхната липса на доста места, всекидневно са причина за катастрофи и произшествия , които излагат на заплаха живота и здравето на пътуващите с градския превоз, с персонални коли или пешеходци.

Жителите на квартала упорстват за незабавни ограничения за ремонтирането на бул. " Искърско шосе ", този път обаче качествено , с цел да не се постанова осъществяването на " ремонт на ремонта на ремонта " в Столична община. Те упорстват незабавно да се поправи ремонта на бул. " Искърско шосе " и другите улици, свързващи кварталите " Дружба " 1 и 2 с кварталите " Абдовица " и " Димитър Миленков " и село Бусманци.

Ако Столична община не предприеме дейности по незабавните и наложителни претенции на жителите, те са безапелационни, че ще прибягнат до митинг. Жителите заплашват и с обсада на пътища - заплашват да спрат трафика " по така и така доста натоварената права или на други места в регион Искър, или в центъра на София " .

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР