След като съдът реши да отложи старта на делото за

...
След като съдът реши да отложи старта на делото за
Коментари Харесай

Шофьорът на BMW-то ковчег: Много ми е тежко! Това бяха най-б...

След като съдът реши да отсрочи старта на делото за зверската злополука до Кадиево, водачът на БМВ-то ковчег Петър Маринашки проговори.

" Много скърбя за случилото се, това бяха най-близките ми другари, били сме всеки ден дружно. Много ми е тежко “, сподели той очевидно обезпокоен от процеса против него. На въпрос дали е използвал опиати преди да се качи в колата, той отговори изрично: „ Не, не не съм използвал опиати “. Маринашки съобщи още, че не помни с каква скорост е карал и че не може да си изясни по какъв начин се е случил случая с две жертви.

„ На родителите бих изказал на-искрени съболезнования, това е най-тежката загуба “, уточни той и се отдръпна с юриста си Йордан Давчев.

Окръжният съд дефинира да се направи нов опит за старт на делото на 16 юли. Причината за днешния провал е закъсняла призовка. Маринашки я е получил едвам през вчерашния ден, а в случай че през днешния ден се бе провело съвещание, то това щеше да е в нарушаване на правата му, стана ясно в правосъдната зала.

Родителите на починалите момчета Тошко и Виктор не останаха удовлетворени от отлагането. Те се оповестиха за оптимално тежка присъда за Маринашки, която да бъде образец за всички младежи, които си разрешават да нарушават разпоредбите на пътя.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР