След като съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да

...
След като съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да
Коментари Харесай

Примирие за Анджелина Джоли и Брад Пит покрай Деня на бащата

След като съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече достъп на Брад Пит до децата им, наподобява, че някогашните съпрузи са постигнали съглашение.

По случай Деня на бащата (който в Съединени американски щати се отбелязва на 17 юни) Брад Пит е пътувал до Лондон, с цел да прекара време с наследниците си.

В момента те съпровождат майка си в английската столица, където актрисата снима продължението на „ Господарката на злото “, в който ще вземат участие още Ел Фанинг, Джуно Темпъл, Мишел Пфайфър.

Източници на изданието HollywoodLife.com споделят, че Джоли е „ прочувствена и загрижена “ по отношение на новото единодушие, което двойката реализира едвам седмица след решението на съда.

Докато Пит е прекарал празника с децата, Джоли е била заета със лично пътешестване. Тя е направила своето пето посещаване в Ирак (и общо 61-вото си пътешестване на мисия) като част от филантропичната работа взаимно с Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците.

По мотив визитата си в Западен Мосул, който се избавя от Ислямска страна преди по-малко от година, актрисата и хуманитарист сподели:

„ Това е най-голямото опустошаване, на което съм била очевидец през всички години на работа с Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците. Хората тук са изгубили всичко: домовете им са разрушени, бедстват и нямат медикаменти за децата си, а на доста от тях им липсва и течаща вода за съществени потребности. Все още са заобиколени от тела измежду отломките. След невъобразимата контузия на окупацията в този момент те се пробват да построят отначало къщите си, с дребна или без никаква помощ. “

"The girls I met talked about the years of not being able to go to school, and of seeing people killed, and of feeling too afraid to leave their houses. "

- UNHCR Special Envoy Angelina Jolie, pictured meeting 8-year-old girl Falak, in West Mosul, Iraq. https://t.co/s22hAmQT0b. pic.twitter.com/i6rHdMYRGZ
— UN Refugee Agency (@Refugees) June 16, 2018
Джоли насърчи жителите за тяхната мощ и единодушие, само че акцентира на обстоятелството, че „ те се нуждаят от нашата поддръжка “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР