След като с дружни усилия управляващите успяха да прогонят туристите

...
След като с дружни усилия управляващите успяха да прогонят туристите
Коментари Харесай

Плаж с музейче или министър без мозъче


След като с дружни старания ръководещите съумяха да прогонят туристите по Черноморието, змеят на родния туризъм - Никито Ангелкова, беше сполетяна от шок-идея.

Щели сме да привличаме туристите с....безплатни музеи. Значи хората са отишли за плаж, море, нощни заведения, а тя зорлем ще ги кара да обикалят лятото по музеите....българските!

Аз се гордея, че съм българка, но като се изключи четири-пет музея и то най-вече в София и в етнографските центрове, не сме толкоз неповторими. Нямаме нито Лувър, нито Ермитаж, нито Цвингер. А да откъснеш индивидът от плажа и бирата и да го натириш да гледа български върколак в музея, е меко казано, непечеливша концепция.

А нещата са напълно простички и обикновени. Спрете бетонирането, разрушете непотребното и оставете хубостта на природата. Създайте курорти за младите, където да има звук, занимания и забавление и курорти за фамилиите с тишина, уют и занимания за деца и възрастни. Вместо да давате по 500 лв. на диви селяни, тъй като сте скрънджи и не желаете да плащате повече за подготвен личен състав, организирайте се и си обучете личен състав, който да е добре заплатен. Ще си върнете парите единствено след един сезон! ПОЧИСТЕТЕ. Мръсотията нервира даже българите, които сме привикнали. Не се опитвайте с номера "ден година храни ", хората се лъжат по един път.

И до момента в който не го разберете, малоумните хрумвания ще не престават. Заедно с намаляването на туристите. Дори българите към този момент не желаят да почиват по Черноморието! Не ви ли е позор! Вървете вие в музеите и вижте какви българи е имало в ръководството преди десетилетия и епохи. И се засрамете!
/dunavmost.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР